Ezt csinálja Eva Longoria minden egyes esemény előtt
A Született feleségek sztárja elárulta, mitől olyan sugárzóan szép minden egyes rendezvényen.

A Született feleségek sztárja elárulta, mitől olyan sugárzóan szép minden egyes rendezvényen. A titka pedig nem más, mint a színtiszta oxigén. Persze nem belélegezve, hanem a bőrébe juttatva.

A gyönyörű színésznő az oxigénterápiára esküszik, elmondása szerint minden fontos esemény előtt elmegy egy kezelésre. Szerinte ugyanis nincs ennél jobb és gyorsabb módja annak, hogy az estélyen ragyogjon az arcbőre.

Az oxigén elengedhetetlen a létfenntartáshoz, élettel és energiával lát el minden élő sejtet. Ahogy öregszünk, természetes módon csökken a bőr oxigén- és energiaszintje, veszít rugalmasságából, így kialakulnak a ráncok.

A SolenneMed Esztétikai Központ Oxy Oasis kezelése olyan exkluzív oxigénes terápia, melynek során a hatóanyagokat magas nyomású oxigénnel juttatják be a bőrbe, elősegítve ezzel a mimikai és öregedési ráncok kisimulását. Oxigéngenerátor segítségével 2,5 bar nyomással a bőrtípusnak megfelelő szérumokat és vitaminokat visznek be a bőr mélyebb rétegeibe.

Az oxigéngenerátor 99%-os tiszta orvosi oxigént termel, amelynek önmagában is sejtmegújító, frissítő hatása van. Megköti a szabadgyököket, fertőtleníti a gyulladt bőrt, halványítja a bőrhibákat, frissít, fiatalít. A bőr visszanyeri eredeti hamvasságát, üde, élettel teli, pirospozsgás lesz. A bőrkép jelentősen javul, feltöltődnek a ráncok, halványodnak a pigmentfoltok, az arc éveket fiatalodik.
A magas nyomású oxigén gyorsítja a sebgyógyulást, csökkenti a bőrpírt és a bőrszárazságot.

Ingyenes konzultációs lehetőség!

Arcplasztika nélkül is lehet gyönyörű, sima, fiatal, hibátlan bőröd. Most ingyenes segítséget és tanácsadást kérhetsz: add meg az adataidat, és hamarosan visszahívnak, hogy részletesen egyeztessetek a lehetőségekről. Használd ki az alkalmat, és tudj meg többet a személyes tanácsadáson!

Gyors és látványos eredmény

Az oxigénnel együtt speciális szérumot visznek be a bőrbe, amely hialuronsavat, vitaminokat és aktív összetevőket tartalmaz. A hatóanyagok mélyebbre jutnak a bőrben az oxigén segítségével.

Azáltal, hogy a pácienseknek egyénileg összeállított szérumot a bőr mélyére juttatják, ahelyett, hogy az csupán a felszínen maradna, mint mondjuk egy átlagos hidratáló krém, a kezelés belülről táplálja a bőrt. Ezért válik a bőr azonnal teltebbé, feszesebbé, és mutat azonnal sokkal fiatalabbnak, élettel telibbnek.

A Oxy Oasis kezelés hatása drámai és azonnal látható. Az arcbőr megemelkedik, tömörebb lesz, a szem alatti karikák és puffadtság jelentősen csökken, az apró ráncok kisimulnak.

Nem csoda, hogy a sztárok minden fontos esemény előtt ezt a kezelést választják. Nincs ennél gyorsabb módja annak, hogy éveket fiatalodjanak.

- Az oxigénterápiára minden nagyobb esemény előtt szükség van! - nyilatkozta nemrég Eva Longoria.

A SolenneMed Esztétikai Központ szakértői pontosan ezért összeállítottak egy speciális Vörös szőnyeg anti-aging csomagot, amiben az Oxy Oasis terápiákon kívül rádiófrekvenciás arcfiatalító kezelések is vannak. A két kezelés kombinációja fantasztikus eredményre képes, igazi esemény előtti csodafegyver.

Jelentkezz te is ingyenes konzultációra a SolenneMed Esztétikai Központba!

Ismerd meg te is a sztárok legféltettebb szépségtitkait. Kattints a részletekért!

Ezt is szeretjük