"Undorító, kövér malac vagy!" 6 női test, ami kiverte a biztosítékot
Minden nő más-más adottságokkal rendelkezik, és úgy néz ki, semmi sem megfelelő.

Dia

	Tess Holliday plus size modellt már kiskora óta csúfolják, legutóbb a People magazin címlapján pózolt. Az első reakciók egyike a Twitteren: undorító, kövér malac vagy.	Lehet egyet nem érteni azzal, ha valaki szeretné elfogadtatni a túlsúlyt mint normát, de ezt érdemes érvekkel alátámasztani, és nem mocskolódni.

Tess Holliday plus size modellt már kiskora óta csúfolják, legutóbb a People magazin címlapján pózolt. Az első reakciók egyike a Twitteren: undorító, kövér malac vagy.

Lehet egyet nem érteni azzal, ha valaki szeretné elfogadtatni a túlsúlyt mint normát, de ezt érdemes érvekkel alátámasztani, és nem mocskolódni.

Dia

	"Alacsony, kövér, ronda színésznő" - így jellemezte egy felhasználó Hayden Panettiere-t a TheDataLounge nevű oldalon.	Az aprócska színésznő alakja irigylésre méltó, nőies, formás, tényleg nem értjük, hogy lehet belekötni.

"Alacsony, kövér, ronda színésznő" - így jellemezte egy felhasználó Hayden Panettiere-t a TheDataLounge nevű oldalon.

Az aprócska színésznő alakja irigylésre méltó, nőies, formás, tényleg nem értjük, hogy lehet belekötni.

Dia

	Giuliana Rancic a People magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy pontosan tisztában van azzal, hogy túl vékony. Nagyon rosszulesett neki, hogy egyesek arról beszéltek, minden étkezési zavar neki köszönhető.	A mellrákból felgyógyult műsorvezető a gyógyszerei miatt ilyen vékony, amiket azért szed, hogy ne újuljon ki a betegsége. Érdemes a dolgok mögé nézni, mielőtt valaki leundorítózza a másikat, ahogy ez Rancic esetében megtörtént.

Giuliana Rancic a People magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy pontosan tisztában van azzal, hogy túl vékony. Nagyon rosszulesett neki, hogy egyesek arról beszéltek, minden étkezési zavar neki köszönhető.

A mellrákból felgyógyult műsorvezető a gyógyszerei miatt ilyen vékony, amiket azért szed, hogy ne újuljon ki a betegsége. Érdemes a dolgok mögé nézni, mielőtt valaki leundorítózza a másikat, ahogy ez Rancic esetében megtörtént.

Dia

	Jennifer Lawrence nőies alakja is kapott már kritikát. A New York Times filmkritikusa például azt írta az Éhezők viadalában való szereplése kapcsán, hogy az idomai miatt nem illik egy fantasybe, amiben éheznek.	Egy tinifilm esetében talán érdemes lenne végiggondolni, hogy hány fiatal lány követné kedvencét, ha az éheztetné magát.

Jennifer Lawrence nőies alakja is kapott már kritikát. A New York Times filmkritikusa például azt írta az Éhezők viadalában való szereplése kapcsán, hogy az idomai miatt nem illik egy fantasybe, amiben éheznek.

Egy tinifilm esetében talán érdemes lenne végiggondolni, hogy hány fiatal lány követné kedvencét, ha az éheztetné magát.

Dia

	A Buzzfeed a következő címmel közölt összeállítást: Amerika azt hiszi, hogy ezek a nők méreten felüliek. Nagyon érdekes dologra mutat rá a cikk, vagyis arra, hogy az átlagos vagy telt alak már túl soknak számít.

A Buzzfeed a következő címmel közölt összeállítást: Amerika azt hiszi, hogy ezek a nők méreten felüliek. Nagyon érdekes dologra mutat rá a cikk, vagyis arra, hogy az átlagos vagy telt alak már túl soknak számít.

Blog.hu ajánló
Fotó: