Szexi tavaszi pulóverek körképe
Tavasszal olyan pulóverekre van szükséged, melyek dzseki nélkül is változatosan viselhetők. Hozd ki belőlük a legtöbbet!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglehet, hogy még sosem vontál párhuzamot a pulóver és a szexi jelző közé, de itt az ideje, hogy másképp gondolj erre a ruhadarabra. Idén a változatosságot a legfrissebb tavaszi színek, a sokoldalú hosszított fazonok, valamint az áttetsző vagy lyukacsosra horgolt érzéki darabok garantálják.

A pasztellárnyalatok a pulóverek terén is uralkodó szerepet kapnak, melyekkel megalapozhatod az üde, romantikus stílusod.

A feltűnő, élénk színekkel merészebb összeállításokat is megvalósíthatsz, a fehér tisztaságát és a kék különböző tónusait pedig könnyedén beültetheted egy letisztultabb, matrózos elképzelésbe.

Bátran játszhatsz a szűk és bő szabásvonalak kontrasztjával, vagyis a hosszabb, lezser fazonokat leginkább szűk alsóval, leggings-szel, illetve csőnadrággal párosítsd. Azzal is vagány benyomást kelthetsz, ha a szexi, testre tapadós ruhádra egy rövidebb, denevérujjas pulóvert veszel, mely derékban húzott vagy passzrészes. Az alakod vonalát követő felsők viszont a buggyos törökgatyóval, a lefelé szűkülő répanadrággal, valamint a gumis derekú tányérszoknyával köthetnek barátságot, hiszen együtt remekül mutatnak majd rajtad.

Egyszerű alapdarabok

Minden nőnek szüksége van olyan alapdarabokra, melyeket gondolkodás nélkül felvehet bármivel. Az ilyen egyszerű pulóvernek csupán a színe adja meg a jellegét, ha azonban olyan árnyalatot választasz, mely sokféle tónussal összehozható, akkor egy jól kihasználható darabot nyersz magadnak.

Tulajdonképpen az idei divatszínek pontosan ezt biztosítják számodra, hiszen leggyakrabban a királykék, a szürke, a púderes és a barackos rózsaszín, illetve a törtfehér, a csontszín és a föld árnyalatai tűnnek fel a palettán a többi szín pasztelles változata mellett.

Ezek igen sokféle kombinációt megengednek, mert lazúros tónusaik egyáltalán nem hivalkodóak, így a vezető szerepet inkább az élénkebb színekre hagyják. Bár a királykék már önmagában is erős megjelenéssel bír, egyedülállóan alkalmazkodó típus a vezérszínek között, mely engedi kibontakozni maga mellett a halványabb és naposabb társait is.

A tengerészstílus jegyében most az alapdarabok között is megtalálod a csíkos pulóvereket, melyek mintájuk ellenére is visszafogottak és letisztultak, ami a fekete-fehér és a kék-fehér párosítások frissességének köszönhető.

Üde, egyszínű pulóverek

A Zara szürke pamutpulóverét az érdekes vállmegoldása teszi izgalmassá. Az ára 5995 forint. Hasonló darabra bukkanhatsz királykék színben, háromnegyedes ujjmegoldással a H&M üzleteiben, csupán 3990 forintért. A Mango áttetsző, törtfehér felsője a romantikus stílus kedvelőinek okozhat örömet, 6595 forintért. A Bon Prix mély dekoltázsú, szűk fazonú, farmerkék pulóvert kínál számodra, melyet 5299 forintért rendelhetsz meg. Az Otto kollekciójában is megtalálod a visszafogott színeket: az egyszerű, szürke pulóverük és a púderes rózsaszínben kapható felsőjük sokféle stílusba beültethető. Az előbbi 4370 forintba kerül, az utóbbit pedig 5830 forintért szerezheted be magadnak.

Matróz stílusú darabok

A H&M vajszínű alapon sötétkék csíkokkal megbolondított modellje 4485 forintért lehet a tiéd.

A Mango háromnegyedes ujjú, kék-fehér változatát 6995 forintért vásárolhatod meg. Szintén a Mango polcain találhatsz rá a fekete-fehér, díszzsebes, elegáns pulóverre, mely 9995 forintért gazdagíthatja a tavaszi ruhatáradat.

Hosszított fazonok és bő tunikapulóverek

Ezek azok a darabok, melyekkel többet nyerhetsz egy szimpla pulóvernél. Amellett, hogy roppant szexisek, arra is képesek, hogy feldobják vagy megalapozzák a stílusodat. A bővebb, ráncolt fazonoknak köszönhetően pedig könnyedén korrigálhatod az alakodat, ha még nem volt időd formába lendülni a hosszú tél után.

A horgolt pulóverek némi izgalmat csempésztek a felsők megszokott világába, hiszen idén a könnyed anyagokra és a sokat sejtető, érzéki megoldásokra helyezett nagyobb hangsúlyt a divat, így biztos, hogy nem kell állig begombolkoznod. Ám attól sem kell tartanod, hogy túl kihívó vagy közönséges lennél egy ilyen felsőben, mert annak ellenére, hogy nem csak a körvonalaidat fedi fel, kacérsága szerény visszafogottsággal párosul, vagyis többet hagy a képzeletre.

Pontosan ilyen a Bon Prix bő fazonú, horgolt tunikapulóvere, melyre 4999 forintért tehetsz szert. Szintén a Bon Prix webáruházában akadhatsz rá az empire szabású, fiatalos darabra, amit ugyanúgy 4999 forintért rendelhetsz meg magadnak.

A Mango csónaknyakú, bő pulóvere 9995 forintért kapható. Ugyanitt hosszított fazonú, háromnegyedes ujjú, áttetsző modellel is gazdagodhatsz, ha 12 995 forintot áldozol érte.

Az Otto gyönyörűen megmunkált, korallszínű, tunikaszabású darabja 8745 forintért kerülhet a virtuális kosaradba. Nem kell máshová kalandoznod a szexi, megkötős, hosszú pulóverért sem, melyet 7290 forintért szerezhetsz be az Otto online katalógusából, akár friss türkiz színben is.

Sportos és vagány

Nem csak a tavaszi kirándulások alkalmával lehet szükséged sportos darabokra, mert egy városi sétához is izgalmas összeállításokat alakíthatsz ki vagány pulóverek és kardigánok segítségével, ha lezser farmerral vagy ingruhával és leggings-szel párosítod őket.

Változatos lazaság

A Mango bő fazonú, zsebes pulóvere merész hanyagsága ellenére is igazán szexi tud lenni, ha szűk alsóval viseled. Az ára 11 995 forint. A Bon Prix vaníliasárga csíkozású, kenguruzsebbel és kapucnival megbolondított szürke pulóvere 5799 forintba kerül. Az Otto sportos kínálatából 7290 forintért rendelhetsz magadnak szűk, csíkos felsőket vidám tavaszi színekben.

Cseles pamutkardigánok

A New Yorker sálgalléros, sportos kialakítású pamutkardigánjával akár az unásig hordott bőrdzsekit is helyettesítheted. Ezt a darabot 5990 forintért tudod megvásárolni. Hasonló fazonra lelhetsz a Springfield üzleteiben is, 8995 forintért.

Az Otto cipzáras kardigánja kiválóan ötvözi a nőies sziluettet a vagány részletekkel. Ha egy praktikus, felgombolható ujjú megoldásra vágysz, 7290 forintért lepheted meg magad ezzel a pulóverrel.

Ezt is szeretjük