Szexi tavaszi pólók körképe

5000 forint alatt

Ha szeretnéd egyszerűen és olcsón megúszni a ruhatárad felfrissítését, szerezz be magadnak néhány divatos pólót.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az első melengető napsugarak minden nőből előcsalogatják a vásárlót, de nem muszáj teljesen kiköltekezned magad, hogy feldobd a szekrényed tartalmát egy-két újdonsággal. A különféle stílusú, vidám pólókkal máris más színben tüntetheted fel a tavaszi repertoárodat, ráadásul a praktikusságuknak köszönhetően más-más kombinációkban is megcsillanthatod ezeket a szexis ruhadarabokat.

A pólók most egyébként is reneszánszukat élik, így az egészen egyszerű fazonoktól a vagány hivalkodóig szinte minden elképzelésben megtalálod őket a divat palettáján. Idén a topoknál is nagyobb szerephez jutnak, ezáltal nélkülözhetetlen alapdarabokká lépnek elő.

Kedvező pozíciójuk azért is megingathatatlan, mert a tervezők a tavaszi trendek összes stílusjegyével felruházták a pólókat, minek következtében a lehető legegyszerűbben követheted a divatot, és némi fantáziával felturbózva izgalmas változatosságot csempészhetsz velük az öltözködésedbe.

Letisztult, egyszínű pólók

Ha szeretnéd maximálisan kihasználni a pólók adta lehetőségeket, a trendi, mintás megoldások helyett a lehető legegyszerűbb, semleges darabokat válaszd. A játékosság itt leginkább a fazonokban rejlik, illetve teljes mértékben az egyéni képzelőerődre van bízva.

A hosszított modelleket tunikaként, leggings-szel is viselheted, a bő szabású pólók pedig hanyagul feltűrt ujjal, valamint egy övvel megbuggyosítva máris új stílust kapnak. A testre feszülő, sztreccs darabok igazán jól passzolnak a tavaszi divat nagy kedvenceihez, a gumis derekú körszoknyákhoz.

A tengerész irányvonalat is könnyedén megvalósíthatod egy teljesen letisztult, kék pólóval, melynek a kiegészítők segítségével adhatsz bohém matrózos vagy feszes, kapitányos jelleget.

A Bon Prix vízesésszerűen ráncolt, alul passzrészes pólója feltűnő színekben kapható, 4599 forintért. A Mango széles nyakkivágású, ejtett vállú, királykék modellje 3995 forintért lehet a tiéd. Szintén a Mango kínálatában bukkanhatsz rá a pasztellkék, bő szabású pólóra, 4995 forintért. A New Yorker divatos, pillangó ujjú darabbal kecsegtet, melyet vállban cipzár díszít. Az ára 3690 forint.

Az Otto online katalógusából két praktikus, jól kihasználható fazonra tehetsz szert: a gombos dekoltázsú, sztreccs pólójukat fukszia színben is megrendelheted 3790 forintért, a tunikaként is viselhető, barackos rózsaszín felsőjük pedig 4370 forintért kerülhet a virtuális kosaradba. A Springfield V-nyakú, királykék pólóját 4995 forintért vásárolhatod meg.

Feltűnő színek és minták

Egyes pólók azonban arra is képesek, hogy átvegyék az irányítást az öltözékeden belül. Ezek a darabok valamivel kötöttebbek, mint egyszínű társaik, de a konzervatív szabályokat felrúgva idén mégis lazább átjárhatóságot biztosítanak a különféle trendek között.

Ma már bátran párosíthatod az eltérő mintákat, vegyítheted a sportosat az elegánssal, és a színek terén sem kell merev elveket követned. A tavaszi stílusjegyekkel felruházott pólók segítségével most játszi könnyedséggel alakíthatsz ki magadnak egy hanyagul rockos, esetleg ártatlanul romantikus vagy kellemesen üde stílust.

Vagány és játékos

Ha a bohém, vadmacska egyéniségedet szeretnéd felszínre hozni, mindenképp szerezz be néhány kaotikus, grafikus mintával bíró felsőt, mellyel feltűnő módon hirdetheted az épp aktuális hangulatodat. Ezek a darabok sportos felfogásban is hatásosak, de egy férfiszabású blézerrel és magas sarkú topánnal megbolondítva még izgalmasabbá teheted az összképet.

A Bon Prix lendületes, citromsárga pólóján grafitszürke mintázat díszeleg. Az ára 2499 forint. Szintén a Bon Prix kollekciójában akadhatsz rá a rockos, kék grafikával ellátott darabra, mely 2999 forintért gazdagíthatja a ruhatáradat.

A Mango kínálatában is tobzódnak a színek, de emellett a letisztultabb, modern stílust követő modellek is megtalálhatóak: a hosszított fazonú, pink felsőjük 2995 forintba kerül, a fekete-fehér, nonfiguratív mintás, T-szabású pólójukat pedig 4995 forintért szerezheted be magadnak.

A New Yorker világosszürke, feliratos megoldást ajánl a figyelmedbe, 2990 forintért. A Pimkie csajos pólója 2590 forintért tölthet fel lendülettel. A Springfield harsány, papagájos felsője 2995 forintért kapható.

Édesen romantikus

A virágmintás, pöttyös, masnis és csipkés pólók tündéri bájjal ruházhatnak fel, ráadásul lágy, cukormázas színviláguk minden apró részletével a tavaszi megújulást idézi. Az ilyen darabokat szinte bármivel felveheted, akkor sem veszítik el babás jellegüket. Vagány farmerszoknyával vagy sorttal még érzékibbé varázsolhatod ezt a kisugárzást, körszoknyával párosítva azonban az ártatlan, kifinomult romantikát erősítheted.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A Bon Prix pillangóujjas, A-vonalú darabját 2699 forintért kaparinthatod meg. A Mango virágmintás pólója 4595 forintért találhat gazdára. Az Otto buggyos ujjú, aprópöttyös, masnis felsője egy szempillantás alatt pin-up plakátlánnyá alakíthat, ha 4370 forintot áldozol érte. A Springfield hátul nyitott, szürke modelljét elöl rózsaszín balerinacipők díszítik. Az ára 2995 forint.

Csíkos tengerész

A kézenfekvő, csíkos mintákkal letisztult és merész stílusokat is megvalósíthatsz.

Nem muszáj talpig matrózjelmezbe bújnod, elég, ha csak egy-két kiegészítővel viszed el stílusodat ebbe az irányba, melynek feszességét nyugodtan megtörheted néhány hajtűkanyarral. Vagyis bátran keverheted más-más trendekkel, és a színeket sem muszáj a kék-fehér alapra redukálnod.

A Bon Prix háromnegyedes ujjú, ráncolt nyakrészű modelljét 3499 forintért tudod megrendelni. A Mango kollekciója csak úgy roskadozik a csíkos mintáktól, különféle fazonokra építve: a csónaknyakú, T-szabású felsőjük 3995 forintért kapható, a V-nyakú, felgombolható ujjú darabjuk pedig 4995 forintba kerül. Az Otto választékában fellelhető, nyaktól vállig színes csíkokkal ellátott póló egyszerre letisztult, mégis feltűnően vidám. Az ára 3790 forint.

Ezt is szeretjük