10 szexi partismink az év utolsó éjszakájára
Merész, látványos sminkek, melyekkel még izgalmasabbá teheted az év utolsó estéjét.

Dia

 	Vadmacska szemek  	A cicásan rajzolt szemek titka a biztos kézzel meghúzott tusvonalban rejlik. A fekete ívet mindig a szem belső zugától kezd el húzni, egészen közel a szempillákhoz, a vonal végét pedig egészen picit kanyarítsd felfelé - a kontúr azért hasznos, mert segítségével korrigálhatod a szemed vonalát. Végül, a partihatás érdekében az alsó pillák tövében is húzz egészen vékony vonalat és a szempilláidat fekete festékkel húzd át, hogy még inkább hangsúlyos legyen a tekinteted.

Vadmacska szemek

A cicásan rajzolt szemek titka a biztos kézzel meghúzott tusvonalban rejlik. A fekete ívet mindig a szem belső zugától kezd el húzni, egészen közel a szempillákhoz, a vonal végét pedig egészen picit kanyarítsd felfelé - a kontúr azért hasznos, mert segítségével korrigálhatod a szemed vonalát. Végül, a partihatás érdekében az alsó pillák tövében is húzz egészen vékony vonalat és a szempilláidat fekete festékkel húzd át, hogy még inkább hangsúlyos legyen a tekinteted.

Dia

 	Színkavalkád  	Szilveszterkor nincs az az extrém smink, amit ne vihetnél fel az arcodra, csak arra ügyelj, hogy a szemhéjadon megjelenő árnyalatok közül köszönjön vissza a rúzs színe is. Különösen ajánljuk a most nagyon divatos fukszia és magenta, illetve egyéb cukorkaszínek használatát, melyek csábos ajkakat varázsolnak viselőjüknek.

Színkavalkád

Szilveszterkor nincs az az extrém smink, amit ne vihetnél fel az arcodra, csak arra ügyelj, hogy a szemhéjadon megjelenő árnyalatok közül köszönjön vissza a rúzs színe is. Különösen ajánljuk a most nagyon divatos fukszia és magenta, illetve egyéb cukorkaszínek használatát, melyek csábos ajkakat varázsolnak viselőjüknek.

Dia

 	Füstös szemek  	A füstös szemek nem hiányozhatnak a repertoárodból, ami a partisminkeket illeti, mert amennyire egyszerűen elkészíthető ez a make up, annyira látványos. Lényegében annyi az egész, hogy a megfelelő alapozás után egy szemceruza használatával húzol egy vastag vonalat a szempilláid felett, amit aztán egy applikátor, vagy applikátor híján egy fültisztító pálcika segítségével egyenletesen elmaszatolsz. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Így fess magadnak tökéletes füstös szemeket! »

Füstös szemek

A füstös szemek nem hiányozhatnak a repertoárodból, ami a partisminkeket illeti, mert amennyire egyszerűen elkészíthető ez a make up, annyira látványos. Lényegében annyi az egész, hogy a megfelelő alapozás után egy szemceruza használatával húzol egy vastag vonalat a szempilláid felett, amit aztán egy applikátor, vagy applikátor híján egy fültisztító pálcika segítségével egyenletesen elmaszatolsz.

Kapcsolódó cikk:
Így fess magadnak tökéletes füstös szemeket! »

Dia

 	Ragyogás  	Amennyiben az év utolsó éjszakáján sem szeretnél túlzásokba esni, a csillámport ajánljuk alternatívaként. Alapozd le szépen az arcodat, szemhéjadat, rajzold meg a szemed kontúrját, végül pedig egy csillámos szemhéjpúderrel és annak erősebb, matt árnyalatával árnyékold a szemedet. Ez a smink egy átlátszó szájfénnyel a minimalista stílust képviseli, de ha ennél kicsit kihívóbbra szeretnéd a buli kedvéért tenni a megjelenésedet, a szádra fess valamilyen erősebb árnyalatot.

Ragyogás

Amennyiben az év utolsó éjszakáján sem szeretnél túlzásokba esni, a csillámport ajánljuk alternatívaként. Alapozd le szépen az arcodat, szemhéjadat, rajzold meg a szemed kontúrját, végül pedig egy csillámos szemhéjpúderrel és annak erősebb, matt árnyalatával árnyékold a szemedet. Ez a smink egy átlátszó szájfénnyel a minimalista stílust képviseli, de ha ennél kicsit kihívóbbra szeretnéd a buli kedvéért tenni a megjelenésedet, a szádra fess valamilyen erősebb árnyalatot.

Dia

 	Vörös ajkak  	A pirosra festett ajkakat néhány évvel ezelőtt csak a kellő magabiztossággal rendelkező hölgyek merték bevállalni szexuális energiái miatt, de manapság már - szerencsére - sokkal több merész hölgy meri az élénk vörös árnyalatát viselni. Szilveszterkor különösen ajánljuk a piros rúzst, hiszen ennél dögösebb sminket keresve sem találálhatsz, ám egyre ügyelj, ne rontsd el az összhatást a szemed túlzott kiemelésével, itt és most a szádon van a hangsúly. 	 	Kapcsolódó cikk: 	8 tipp, hogy tartós és szép legyen a piros rúzs »

Vörös ajkak

A pirosra festett ajkakat néhány évvel ezelőtt csak a kellő magabiztossággal rendelkező hölgyek merték bevállalni szexuális energiái miatt, de manapság már - szerencsére - sokkal több merész hölgy meri az élénk vörös árnyalatát viselni. Szilveszterkor különösen ajánljuk a piros rúzst, hiszen ennél dögösebb sminket keresve sem találálhatsz, ám egyre ügyelj, ne rontsd el az összhatást a szemed túlzott kiemelésével, itt és most a szádon van a hangsúly.

Kapcsolódó cikk:
8 tipp, hogy tartós és szép legyen a piros rúzs »

Dia

 	Egyszerűségre törekedve  	A piros száj ilyen egyszerű formában is jól működhet. Ha egészen egyszerű a ruhád, egy telt, vörös ajak olyan kigészítőtként egészítheti ki a megjelenésedet, melyre egyetlen ékszer sem lenne képes.

Egyszerűségre törekedve

A piros száj ilyen egyszerű formában is jól működhet. Ha egészen egyszerű a ruhád, egy telt, vörös ajak olyan kigészítőtként egészítheti ki a megjelenésedet, melyre egyetlen ékszer sem lenne képes.

Dia

 	Légies báj  	A légies, címlaplány szépség titka az egyszerűségben rejlik. Először is fontos a megfelelő alapozás és fixálás, hogy a smink a helyén maradjon, valamint a rózsapiros orcák kiemelése. Ezután a szemeidet kell árnyékolni: vékony kontúrvonallal adj keretet a szempillád vonalának, utána pedig egy, a bőröd árnyalatához passzoló, természetes színű szemhéjpúderrel árnyékold a szemeidet. A szádat lehetőleg szintén a bőrtónusodhoz passzoló, de a hétköznapi rúzsaidnál kicsit erősebb színű ajakszínezővel emeld ki.

Légies báj

A légies, címlaplány szépség titka az egyszerűségben rejlik. Először is fontos a megfelelő alapozás és fixálás, hogy a smink a helyén maradjon, valamint a rózsapiros orcák kiemelése. Ezután a szemeidet kell árnyékolni: vékony kontúrvonallal adj keretet a szempillád vonalának, utána pedig egy, a bőröd árnyalatához passzoló, természetes színű szemhéjpúderrel árnyékold a szemeidet. A szádat lehetőleg szintén a bőrtónusodhoz passzoló, de a hétköznapi rúzsaidnál kicsit erősebb színű ajakszínezővel emeld ki.

Dia

 	Csodaszép szemek  	Keretezd a szemed óriási szempillákkal! Akár egy hosszabbító, dúsító szempillaspirál és egy pillagöndörítő segítségével, akár műszempillával megteheted, hogy csakis a szempillákra, azok vonalára, illetve hosszúságára helyezed a hangsúlyt, a maga nemében ez is lehengerlő. 	 	A műszempilla felhelyezése nem bonyolult dolog, ennek ellenére javasoljuk, hogy kozmetikus segítségével tedd fel őket a szemedre, mert a rosszul felragasztott tincsek miatt könnyen begyulladhat a szemed. Valószínűleg nem szeretnél vérben forgó tekintettel megjelenni az év legnagyobb partiján.

Csodaszép szemek

Keretezd a szemed óriási szempillákkal! Akár egy hosszabbító, dúsító szempillaspirál és egy pillagöndörítő segítségével, akár műszempillával megteheted, hogy csakis a szempillákra, azok vonalára, illetve hosszúságára helyezed a hangsúlyt, a maga nemében ez is lehengerlő.

A műszempilla felhelyezése nem bonyolult dolog, ennek ellenére javasoljuk, hogy kozmetikus segítségével tedd fel őket a szemedre, mert a rosszul felragasztott tincsek miatt könnyen begyulladhat a szemed. Valószínűleg nem szeretnél vérben forgó tekintettel megjelenni az év legnagyobb partiján.

Dia

 	Angyali külső  	A halvány rózsaszínes smink a sötét tónusú bőrön ugyanolyan jól mutat, mint a világoson. Nagyítja a szemet és szépen kiemeli a tekintetet, különösen ajánljuk azokhoz a partiruhákhoz és hajkölteményekhez, amelyek már önmagukban nagyon látványosak és nem bírnak el mindemellett egy erős sminket. 	 	Egyszerűen csak húzd ki fekete szemceruzával a szemedet, majd egy halványrózsaszín szemhéjpúderrel egészen a szemöldökcsontodig árnylad a szemhéjad. A szádra csak halvány szájfény keürljön.

Angyali külső

A halvány rózsaszínes smink a sötét tónusú bőrön ugyanolyan jól mutat, mint a világoson. Nagyítja a szemet és szépen kiemeli a tekintetet, különösen ajánljuk azokhoz a partiruhákhoz és hajkölteményekhez, amelyek már önmagukban nagyon látványosak és nem bírnak el mindemellett egy erős sminket.

Egyszerűen csak húzd ki fekete szemceruzával a szemedet, majd egy halványrózsaszín szemhéjpúderrel egészen a szemöldökcsontodig árnylad a szemhéjad. A szádra csak halvány szájfény keürljön.

Ezt is szeretjük
Szerző: Debreceni Andi
Fotó: