Mintha műszempillád lenne: így fesd dúsra és hosszúra
Egyetlen szempillaspirállal olyan hatást érhetsz el, mintha műszempilláid lennének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szempillák kifestésével pillanatok alatt feldobhatod a megjelenésedet, ez az egyszerű kis módszer nagyítja a szemet, frissebbé és intenzívebbé teszi a tekintetet.

Sminkeléskor semmiképpen nem szabad kihagyni, főleg, ha szemhéjpúdert is használtál, mert a rárakódott festék még el is halványítja.

Műszempillahatás otthon

A vörös szőnyeges eseményeken alap, hogy a sminkesek műszempillát használnak, de otthon nem biztos, hogy olyan szépen fel tudja tenni az ember, kényelmetlen is lehet. A szuper 3D-s műszempillákat is van, aki kényelmetlennek találja.

Szerencsére azonban egy egyszerű spirállal is elérhető hasonló hatás, amit mindennapi viseletre nem ajánlunk, de egy szombat esti nyári buliba például tökéletes. Nem kell hozzá különleges spirál, a legegyszerűbb feketével is el lehet készíteni.

Ezt a sminkelés utolsó lépéseként készítsd el. Egy régi fogkefével vagy szempillakefével fésül át a pillákat, így eltávolítod a rászálló púdert, elválasztod a szálakat, illetve egy picit meg is emeled őket.

Fogd a spirált, majd egészen a pillák tövétől húzd végig rajtuk, először belül, majd nézz le, és a szempillák külső felületét is fesd át. Ezt ismételed meg párszor. Hagyd egy percet száradni, majd még egyszer menj rajtuk végig. A régi fogkefével rendezgesd el őket, majd utolsó simításként a pillák legvégén húzd még egyszer végig a spirált. Egy fülpiszkálóval az esetleges festéknyomokat óvatosan tüntesd el.

Alul is elvégezheted a műveletet, de ekkor időnként ellenőrizd, hogy nem kúszott-e le a festék a szem alá, mert az minden, csak nem szexi. A fehér alapozót is tartalmazó, kétvégű termékekkel még könnyebben kialakíthatod a műszempillahatást. A következő videón meg is nézheted, hogy hogyan készül.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ABZgndlGnC4
Ezt is szeretjük