Csillogó szájfények
Ismerd meg a legszebb, leggyümölcsösebb, legcsillogóbb szájfényeket!

Dia

A szájfény kiemeli az ajkakat, nedvessé és kívánatossá teszi őket. A könnyű zselék és krémek gyümölcsös színekben játszanak. Nyáron sokkal jobban esik viselni őket, mint a nehéz rúzsokat.
A szájfény kiemeli az ajkakat, nedvessé és kívánatossá teszi őket.
A könnyű zselék és krémek gyümölcsös színekben játszanak. Nyáron sokkal jobban esik viselni őket, mint a nehéz rúzsokat.

Dia

OriflameFinom ribizliillatú, csillogó, piros szájfény. Praktikus, vágott végével akárhol, akármikor fel tudod vinni a festéket. Önmagában és kiemelőként is használható.Ára 1499 forint.

Oriflame

Finom ribizliillatú, csillogó, piros szájfény. Praktikus, vágott végével akárhol, akármikor fel tudod vinni a festéket.
Önmagában és kiemelőként is használható.

Ára 1499 forint.

Dia

Yves RocherTartós csillogással ajándékozza meg ajkaidat ez a málnaillatú és málnaszínű szájfény.Ára 990 forint.

Yves Rocher

Tartós csillogással ajándékozza meg ajkaidat ez a málnaillatú és málnaszínű szájfény.

Ára 990 forint.

Dia

L'occitane  Akár a mobiltelefonodra is csatlakoztathatod a narancsvirágos szájfényt. Kellemes, friss, narancsos színe igazán nyárias.Ára 3190 forint.

L'occitane

Akár a mobiltelefonodra is csatlakoztathatod a narancsvirágos szájfényt.
Kellemes, friss, narancsos színe igazán nyárias.

Ára 3190 forint.

Dia

L'occitaneIsteni citromos-mézes illatú szájfény, melyet - társához hasonlóan - a mobilodra is tehetsz. Színt nem, de annál nagyobb fényt ad az ajkaknak.Ára 3190 forint.

L'occitane

Isteni citromos-mézes illatú szájfény, melyet - társához hasonlóan - a mobilodra is tehetsz. Színt nem, de annál nagyobb fényt ad az ajkaknak.

Ára 3190 forint.

Dia

Yves Rocher Pici ékszernek is beillik az Yves Rocher kellemesen friss színű szájfénye.  A kis lógó bizsut le is szedheted róla, de így könnyebben megtalálhatod feneketlen női táskádban.Ára 1750 forint.

Yves Rocher

Pici ékszernek is beillik az Yves Rocher kellemesen friss színű szájfénye.
A kis lógó bizsut le is szedheted róla, de így könnyebben megtalálhatod feneketlen női táskádban.

Ára 1750 forint.

Dia

AstorA Shine Deluxe Jewels szájfények speciális, magasfényű, hidratáló formulája megköti a nedvességet a bőrben, így azonnal egészségessé és teltté varázsolja azt. Krémesen lágy, nem ragad, és intenzív színeivel hódít.Ára 1999 forint.

Astor

A Shine Deluxe Jewels szájfények speciális, magasfényű, hidratáló formulája megköti a nedvességet a bőrben, így azonnal egészségessé és teltté varázsolja azt. Krémesen lágy, nem ragad, és intenzív színeivel hódít.

Ára 1999 forint.

Dia

L'orealA jól ismert Glam&Shine most természetes árnyalatokban is kapható. Nemcsak gyönyörű fénybe vonja az ajkakat, de egy picit fel is pumpálja őket.Ára 2799 forint.

L'oreal

A jól ismert Glam&Shine most természetes árnyalatokban is kapható. Nemcsak gyönyörű fénybe vonja az ajkakat, de egy picit fel is pumpálja őket.

Ára 2799 forint.

Dia

AvonKellemes, rózsaszín szájfény. Különleges pigmentjei kiemelik a fogak fehérségét, magas fényt és csábító színt adnak az ajkaknak.Ára 1400 forint.

Avon

Kellemes, rózsaszín szájfény. Különleges pigmentjei kiemelik a fogak fehérségét, magas fényt és csábító színt adnak az ajkaknak.

Ára 1400 forint.

Dia

AvonA csavard és ragyogj fantázianévre hallgató szájfényt egészen különleges applikátorral látták el. Rugalmas, műanyag kivezetője tökéletes felvitelt tesz lehetővé.Ára 1400 forint.

Avon

A csavard és ragyogj fantázianévre hallgató szájfényt egészen különleges applikátorral látták el. Rugalmas, műanyag kivezetője tökéletes felvitelt tesz lehetővé.

Ára 1400 forint.

Dia

Miss Sporty Villanyozd fel az ajkaidat előkelő csillogással, és ne csodálkozz, ha minden tekintet rád szegeződik! A fénylő gyöngyök gyémánt ragyogást  és érzéki, szemet gyönyörködtetően dús ajkakat eredményeznek. Ára 1499 forint.

Miss Sporty

Villanyozd fel az ajkaidat előkelő csillogással, és ne csodálkozz, ha minden tekintet rád szegeződik! A fénylő gyöngyök gyémánt ragyogást és érzéki, szemet gyönyörködtetően dús ajkakat eredményeznek.

Ára 1499 forint.

Dia

L'occitane  A Vanilla Fondant Lip Gloss táplálja, védi, és ragyogóvá varázsolja az ajkakat. A napsütötte vanília édes, könnyed illatával kényezteti az orrodat.  Ára 2890 forint.

L'occitane

A Vanilla Fondant Lip Gloss táplálja, védi, és ragyogóvá varázsolja az ajkakat. A napsütötte vanília édes, könnyed illatával kényezteti az orrodat.

Ára 2890 forint.

Dia

Rimmel  A Stay Glossy szájfény innovatív Soft Extend™ applikátorával nem tudod elhibázni a szájfény használatát, ugyanis pamutpuhaságú és ajkaid formájára tervezett, amivel gyorsan és pontosan lehet felvinni a szájfényt.Ára 1799 forint.

Rimmel

A Stay Glossy szájfény innovatív Soft Extend™ applikátorával nem tudod elhibázni a szájfény használatát, ugyanis pamutpuhaságú és ajkaid formájára tervezett, amivel gyorsan és pontosan lehet felvinni a szájfényt.

Ára 1799 forint.

Dia

Maybelline  A Shiny Licious szájfény régi kedvenc. Gyümölcsös árnyalatai szépen kiemelik az ajkaidat, ráadásul nem csak a színük, de illatuk is lédús gyümölcsöket idéz.  Ára 1499 forint.

Maybelline

A Shiny Licious szájfény régi kedvenc. Gyümölcsös árnyalatai szépen kiemelik az ajkaidat, ráadásul nem csak a színük, de illatuk is lédús gyümölcsöket idéz.

Ára 1499 forint.
Ezt is szeretjük
Szerző: Fehér Ági
Fotó: