Egyetlen dolog, ami óriásit lendít az önbizalmadon, és ragyogóvá teszi a megjelenésedet
Ez számodra is fontos lehet! (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegye fel a kezét, aki még nem hallotta egy szakértő véleményét sem arról, hogy egy nő önbizalmának az intimitás az egyik fontos alapja! Ha fáradságot és pénzt nem kímélve mindent megteszel azért, hogy arcod és tested fiatalon tartsd, miért ne lehetne igényed az intim területek fiatalon és esztétikusan tartására is?

A téma nem kerül elő gyakran, még barátnők között sem. Mivel nem egészségügyi probléma, az orvost is ritkán zaklatják vele a nők. Pedig biztos sokan elgondolkodtak már azon, milyen jó lenne, ha újra rózsaszín és selymes lenne odalent. És ennek valószínűleg a partner is örülne titkon, még ha nem is mondja.

Jó hírünk van! Az eddig csak plasztikai sebész által végzett intim fiatalításra ma már műtét nélküli, szupergyors és fájdalommentes technológia is rendelkezésre áll. Ez pedig nem más, mint a Petite LadyTM lézeres intim kezelés, amit - az inkontinencia gyógyítása és a hüvely szűkítése mellett - zavaró pigmentfoltok, bebarnulás, lógó kis- és nagyajkak esetén, illetve hüvelybemenet-szűkítésre is ajánlanak a szakemberek.

A kimondottan a külső nemi szerv fiatalítására fejlesztett eljárás lényege az, hogy finoman, nem zavaró módon lehámlasztja a megvastagodott és elszíneződött hámréteget az intim területeken, és beindítja a mélyebb szövetekben a kollagéntermelést. Így a külső nemi szerv teljesen megújul, selymesebb, élettel telibb lesz, és végül, de nem utolsósorban a hüvelybemenet is szűkül.

Mit várhatsz a lézeres intim megújítástól?

Az eredmények természetesen mindenkinél egyénfüggőek, hiszen az életkor, a szülések vagy a genetikai adottságok alapvetően befolyásolják a pigmentációt és a kötőszöveti rugalmasságot. Bár a lányosan fiatal intim terület rekonstruálhatatlan, de a lézeres hámlasztással esztétikus, az eredetihez közeli állapotot tudunk elérni. Az eljárás alapja az, hogy orvosi lézer segítségével az elöregedett szaruréteget mikrohámlasztással eltávolítják, így felfrissítve a hámréteget.

A Petite LadyTM kezelésről ingyenes tájékoztatást kaphatsz diplomás szülésznőinktől, akikkel teljes diszkréció mellett, nyíltan beszélhetsz a problémádról.

Jelentkezz ingyenes konzultációra itt:
www.intimszepseg.hu, +36 1 231 6047

A lógó kis- és nagyajkak kezelése más hatásmechanizmuson, a kollagénállomány stimulálásán alapul: a lézerfény közvetett hatására a szövetek visszanyerik rugalmasságukat, és újra teltek, rugalmasak lesznek.

Hogyan működik a Petite LadyTM?

A Petite LadyTM egy kifejezetten nőgyógyászati célra kifejlesztett, Erbium:YAG lézeres eljárás. A külső megújításhoz használt speciális frakcionált kezelőfejet az intim területek megújítására és a hüvelybemenet szűkítésére fejlesztették ki. A frakcionált lézersugár finoman lehámlasztja a kisajkak és a nagy szeméremajkak elhalt, megvastagodott felső bőrrétegét, így az intim terület elveszíti pigmentáltságát, és újra egészséges rózsaszín és selymes tapintású lesz.

A kezelés során az intim területet olyan módon is stimulálják, aminek eredményeképp az elöregedett kollagén újratermelődik, és így a szövetek dúsabbá, élettel telibbé válnak. Tulajdonképpen ez befolyásolja a kis- és nagyajkak állapotát, valamint szűkíti a hüvelyrést is.

Fájdalommentes megoldás

A lézeres intim megújítás nem fájdalmas, legfeljebb csak kellemetlennek mondható eljárás. A kezelést követő 1-2 órán keresztül a kezelt területen esetenként égő érzés tapasztalható a nyálkahártyán és a bőrön ejtett mikrosérülések következtében, de ezek gyorsan megszűnnek. A kezelést követően nyugodtan folytathatjuk mindennapi tevékenységeinket, és 1-2 nap múltán az intim együttlétek is engedélyezettek!

20 perc, és kész!

A Petite LadyTM eljárás nem invazív, ami azt jelenti, hogy a kezelés során nem vágnak, nem ejtenek sebet rajtad. Ennek köszönhetően lábadozási idővel sem kell számolnod. Az első kezelést megelőzően konzultációt tartunk, ahol szakképzett és tapasztalt szülésznőkkel, diszkrét környezetben beszélhetitek meg intim problémádat, illetve pontosan elmagyarázzák, hogyan zajlik a terápia.

Egy kezelés ideje körülbelül 15-20 perc, és általában 3-5 kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez, 3 hetes időközönként. Az eredmény fenntartásához egy-egy kezelést 1-3 évente érdemes megismételni.

Érdemes megfontolni az Intimszépség központ aktuális ajánlatát, melynek keretében a Petite LadyTM 3 alkalmas bérlethez most egy negyedik kezelés ajándékba jár, és az első kezeléstől számított 18 hónapon belül bármikor felhasználható!

A Petite LadyTM kezelésről ingyenes tájékoztatást kaphatsz diplomás szülésznőinktől, akikkel teljes diszkréció mellett, nyíltan beszélhetsz a problémádról.

Jelentkezz ingyenes konzultációra itt:
www.intimszepseg.hu, +36 1 231 6047
Ezt is szeretjük