Nézd meg ezt a videót, és örülj annak, amid van!
Borzasztó, hogy mik is történnek a világon! Egy olyan videót mutatunk, melynek révén átértékelheted, amit a szépséghibákról gondolsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha egy szomorú esetről értesülsz, az teljesen megváltoztathatja a gondolkodásodat arról, hogy milyen szerencsésnek látod magadat.

Mutatunk egy megrázó videót, mely az együttérzés mellett egyúttal arra is ösztönözhet, hogy értékeld, amid van!

Reshma, az indiai lány esete

A 18 éves Reshma 2014-ben éppen egy vizsgára indult Alláhábád városában, amikor a sógora leöntötte kénsavval. A maró anyag hatására elvesztette a bal szemét, de a jobb is fertőzést kapott, most csak félig tudja kinyitni. Az arca súlyosan megégett, és eltorzult, műtétet is végeztek rajta, hogy helyreállítsák az ajka körüli izmokat.

Amit a videóban láthatsz

A kezdeti felirat még azt sugallja a néző számára, hogy egy átlagos szépségtippeket adó videó következik, azonban, amint felbukkan Reshma, nehéz nem az arcára figyelni. A lány mosolyogva mutatja, hogyan érdemes rúzsozni, majd a negyedik tippet követően hirtelen megváltoztatja a mondanivalóját. Arra hívja fel a figyelmet, hogy a támadók éppolyan könnyedén hozzájuthatnak a savhoz, mint egy rúzshoz, így a lányok mindennap ki vannak téve a savtámadás veszélyének. A videó végén arra kéri az embereket, hogy segítsenek betiltatni a veszélyes szer nyílt árusítását.

Az ilyen támadások ellen egy szervezet is létesült, Make Love Not Scars néven, akiknek az oldalát itt érheted el. Íme, Reshma videója!

Nem takarják el a sebeiket

Nézd meg ezeknek a nőknek a képeit is, akik a rák ellen vívott győztes csatáik emlékeiként őrzik a hegeiket.

Ezt is szeretjük