Hallottál már a Sasszemkezelésről?
Így javít a módszer látásproblémáidon!
A lézeres Sasszemkezelés segíthet korrigálni a látásod. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyarországon a legnépszerűbb lézeres szemműtét a Sasszemkezelés. Ismerd meg, hogy miért!

Mit jelent a Sasszemkezelés  - eagle eye treatment - kifejezés?

Sasszemkezeléssel jobb látás érhető el, mint szemüveggel, kontaktlencsével, vagy hagyományos lézeres eljárásokkal. Ugyanis a Sasszemkezelés során a lézer nem csak a dioptriákat és a cylindereket képes megszüntetni, hanem a rejtett fénytörési hibákat is.

Kinek nyújthat megoldást a Sasszemkezelés?

18-65 év között mindenkinek, aki szemüveges vagy kontaktlencsés. Dioptriái -12 D és +5 D közé esnek, és a kétórás alkalmassági vizsgálaton alkalmasnak minősül.

Hogyan fog látni Sasszemkezelés után?

100% a normális látású ember látásélessége. 10% általában a szemüvegesek látásélessége, amelyet az optometristák szemüveggel vagy kontaktlencsével 100%-ra igyekeznek korrigálni. Azonban nagyon sokan szemüvegben sem látnak 100%-ot. Aki mindkét szemével 65%-ot lát, szemüveg nélkül vezethet. A legtöbb sasszemű azonban 125%-os látásélességű. Nézd meg, hogyan láthatsz Sasszemkezelés után!

Az eredmény elsősorban a kiinduló dioptriától, és a rejtett fénytörési hibáktól függ. Az egyéni várható látásélességed egy fájdalommentes alkalmassági vizsgálat után tudhatod meg, amely online jelentkezés esetén INGYENES.

Hogyan történik a Sasszemkezelés?

Emberi kéz érintése nélkül, egy milliméter ezredrészének pontosságával működő, számítógép által vezérelt lézer úgy alakítja át a szaruhártya felszínét, mintha egy kontaktlencsét csiszolna rá. Az OPTIK-MED Sasszemklinika repülőpontos lézerét ugyanaz a szoftver vezérli, mint a haditechnikából jól ismert cirkálórakétákat, így a szem akaratlan elmozdulásait teljes mértékben képes követni. A fájdalommentes, személyre szabott kezelés pár percig tart, aztán hazamehet, és másnap akár dolgozhat is.

Mennyi időre esik ki a munkából?

A Femto kezelés után 1 nap, a PRK kezelés után 1 hét pihenést követően általában semmi akadálya a munkavégzésnek, de természetesen már szemüveg nélkül. Mivel a bevatkozás csak egy vékony rétegen történik, semmilyen fizikai korlátozásra nincs szükség. Az elért eredmény végleges, a látás nem romlik vissza.

Mit jelent az Optik-Med Sasszemklinika orvosi garanciája?

17 év, és több mint 70.000 lézerkezelés tapasztalata alapján nagy biztonsággal előre meghatározható a kezelés várható eredménye. A lézerkezelés előtt ezt írásba is kapja a páciens. Ha az elért eredmény akár csak fél dioptriával is elmarad a vállalt értéktől, a kezelést ingyen megismétli az Optik-Med Sasszemklinika az optimális eredmény elérése érdekében.

Mennyibe kerül a Sasszemkezelés?

Azok a pácienseink, akik utánaszámolnak az éves szemüveg-, illetve kontaktlencse-költségeiknek, nem tartják drágának a Sasszemkezelést, mivel a kezelés díja rendszerint 4-5 éven belül megtérül, és nem kell többé fizetni a szemüvegért, kontaktlencséért.

Az egylézeres PRK kezelés ára 139 000 Ft/szem. Részletfizetéssel 13 x 13.000 Ft/hó szemenként. A kétlézeres FEMTO kezelés ára 245.000 Ft/szem. Szintén részletfizetéssel is kérhető.

Legyél Te is sasszemű! Jelentkezz alkalmassági vizsgálatra, az alábbi linkre kattintva:

Ezt is szeretjük