Milyen magas vagy?
Ezekben a ruhákban lehetsz a legnőiesebb
A magasságodtól függően más-más fazonú és hosszúságú ruhák állhatnak jól. Hozzád melyik illik?

Dia

	Maxiruha: 165-170 cm felettieknek	A maxiruha évek óta nagy divat. Mivel stílusos, nőies és kényelmes is, sokan szeretik és választják - annak ellenére, hogy nagyon sok nőnek nem áll jól. A maxiruha azok számára szerencsétlen választás, akik alacsonyak, ugyanis ez a fazon még jobban összenyomja az embert.

Maxiruha: 165-170 cm felettieknek

A maxiruha évek óta nagy divat. Mivel stílusos, nőies és kényelmes is, sokan szeretik és választják - annak ellenére, hogy nagyon sok nőnek nem áll jól. A maxiruha azok számára szerencsétlen választás, akik alacsonyak, ugyanis ez a fazon még jobban összenyomja az embert.

Fotó: asos.com

Dia

	Térd alá érő ruha: 170-175 cm felett	Amennyiben térd alatt érő ruha vásárlásán töröd a fejed, csak abban az esetben tedd meg, ha elég magas és vékony vagy. Ez a hossz ugyanis rövidíti és vastagítja a lábat, főleg abban az esetben, ha a szoknya ceruzaszabású. Ha alacsonyabb vagy 170 centinél, ez a hossz nem javasolt.

Térd alá érő ruha: 170-175 cm felett

Amennyiben térd alatt érő ruha vásárlásán töröd a fejed, csak abban az esetben tedd meg, ha elég magas és vékony vagy. Ez a hossz ugyanis rövidíti és vastagítja a lábat, főleg abban az esetben, ha a szoknya ceruzaszabású. Ha alacsonyabb vagy 170 centinél, ez a hossz nem javasolt.

Fotó: asos.com

Dia

	Térd fölé érő ruha: bónusz	Ezt a hosszt úgy is nevezhetnénk, hogy a bónusz szoknyahossz, ez ugyanis magasságtól függetlenül jól áll mindenkinek. Ez a klasszikus, nőies hossz nem csupán praktikus, hanem elegáns is. Nem kihívó, ugyanakkor szexi és mindig divatos.

Térd fölé érő ruha: bónusz

Ezt a hosszt úgy is nevezhetnénk, hogy a bónusz szoknyahossz, ez ugyanis magasságtól függetlenül jól áll mindenkinek. Ez a klasszikus, nőies hossz nem csupán praktikus, hanem elegáns is. Nem kihívó, ugyanakkor szexi és mindig divatos.

Fotó: asos.com

Dia

	Popsi alá érő ruha: 165 cm alatt	Ez a hossz - ha nevezhető hossznak - azért előnyös, mert optikailag nyújtja a lábat. Emiatt a túl magasaknak viszont nem áll jól, hacsak nem akar valaki egy zsiráfot viszontlátni a tükörben. Ugyanakkor ezt a fazont semmiképp nem tanácsos választani, ugyanis a szemtelenül rövid ruha mondhatni ízléstelen, utcasarki jellegű.

Popsi alá érő ruha: 165 cm alatt

Ez a hossz - ha nevezhető hossznak - azért előnyös, mert optikailag nyújtja a lábat. Emiatt a túl magasaknak viszont nem áll jól, hacsak nem akar valaki egy zsiráfot viszontlátni a tükörben. Ugyanakkor ezt a fazont semmiképp nem tanácsos választani, ugyanis a szemtelenül rövid ruha mondhatni ízléstelen, utcasarki jellegű.

Fotó: asos.com

Dia

	Extra mini: 165 cm alatt	Hiába édes a bővülő szabás, a ruha rövidségén ez nem segít. Ezt a hosszt sem javasolt hordani senkinek, aki nem szeretné, hogy könnyűvérű nőnek nézzék. Arról nem is beszélve, hogy ha belekap a szél, egy ilyen darab bizony mindent megmutat. A magasságot illetően ugyanazok igazak itt is, mint az előző esetben.

Extra mini: 165 cm alatt

Hiába édes a bővülő szabás, a ruha rövidségén ez nem segít. Ezt a hosszt sem javasolt hordani senkinek, aki nem szeretné, hogy könnyűvérű nőnek nézzék. Arról nem is beszélve, hogy ha belekap a szél, egy ilyen darab bizony mindent megmutat. A magasságot illetően ugyanazok igazak itt is, mint az előző esetben.

Fotó: asos.com

Dia

	Rövid: 170 cm alatt	Ha a rövidebb ruhák tetszenek, választhatsz konszolidáltabb, de ugyanúgy divatos darabokat magadnak. Ez a hossz leginkább a 170 cm alattiakon mutat jól, ugyanis, ha valaki túl magas, a rövid szoknya még tovább nyújthatja az alkatát. Ugyanakkor, ha az ember alacsonyabb, egy rövidebb szoknya optikailag hosszíthatja a lábait.

Rövid: 170 cm alatt

Ha a rövidebb ruhák tetszenek, választhatsz konszolidáltabb, de ugyanúgy divatos darabokat magadnak. Ez a hossz leginkább a 170 cm alattiakon mutat jól, ugyanis, ha valaki túl magas, a rövid szoknya még tovább nyújthatja az alkatát. Ugyanakkor, ha az ember alacsonyabb, egy rövidebb szoknya optikailag hosszíthatja a lábait.

Fotó: asos.com
Ezt is szeretjük
Fotó: