8 nőies ruhadarab alacsony lányoknak
Ha nem vagy magas, gondot okozhat az öltözködés. A következő ruhadarabok segítenek abban, hogy megmutathasd nőies oldaladat.

Dia

 	Miniben  	Ha túlsúlyod nincs, akkor bátran viselj miniszoknyát vagy sortot, mely megnyújtja a lábadat. Mivel a hossz már amúgy is kihívó, nem érdemes mély dekoltázzsal fokozni a helyzetet. 	 

Miniben

Ha túlsúlyod nincs, akkor bátran viselj miniszoknyát vagy sortot, mely megnyújtja a lábadat. Mivel a hossz már amúgy is kihívó, nem érdemes mély dekoltázzsal fokozni a helyzetet.
 

Dia

 	Blézer  	Egy jól szabott, szűk blézer vagy rövid kabátka kicsit komolyabbá teszi a megjelenésedet a szokásosnál. Kombináld bátran ruhával vagy szoknyával, de farmerhez is tökéletes.

Blézer

Egy jól szabott, szűk blézer vagy rövid kabátka kicsit komolyabbá teszi a megjelenésedet a szokásosnál. Kombináld bátran ruhával vagy szoknyával, de farmerhez is tökéletes.

Dia

 	Kapri nadrág  	Bár van, aki szerint borzasztó ruhadarab, Audrey Hepburnnek remekül állt. Viselheted lezser pólóval és balerinacipővel, de magas sarkúval is, ám vedd figyelembe, hogy a szűk szabás nem sokat takar.

Kapri nadrág

Bár van, aki szerint borzasztó ruhadarab, Audrey Hepburnnek remekül állt. Viselheted lezser pólóval és balerinacipővel, de magas sarkúval is, ám vedd figyelembe, hogy a szűk szabás nem sokat takar.

Dia

 	Miniruha  	Van, akit egyáltalán nem zavar az, hogy picike maradt, sőt, inkább szereti hangsúlyozni kislányos báját. Nekik ajánlhatók a hatvanas-hetvenes évek nagy kedvencei, a miniruhák, melyeket nőiesebbé tehet egy magas sarkú cipő.

Miniruha

Van, akit egyáltalán nem zavar az, hogy picike maradt, sőt, inkább szereti hangsúlyozni kislányos báját. Nekik ajánlhatók a hatvanas-hetvenes évek nagy kedvencei, a miniruhák, melyeket nőiesebbé tehet egy magas sarkú cipő.

Dia

 	Ceruzaszabás  	Ha mégsem szeretnél kislánynak tűnni, sokkal inkább szexis énedet helyeznéd előtérbe, akkor válaszd az A-vonalú szoknyát vagy ruhát. Arra azonban ügyelj, hogy soha ne érjen a térded alá a szoknyarész.

Ceruzaszabás

Ha mégsem szeretnél kislánynak tűnni, sokkal inkább szexis énedet helyeznéd előtérbe, akkor válaszd az A-vonalú szoknyát vagy ruhát. Arra azonban ügyelj, hogy soha ne érjen a térded alá a szoknyarész.

Dia

 	Bokáig  	Nyáron remek lehet egy bokáig érő nadrág. Kicsi lányoknak tökéletes lehet az alul húzott szabás, mely még mindig nagyon divatos, de csak akkor, ha nem túl széles a szára.

Bokáig

Nyáron remek lehet egy bokáig érő nadrág. Kicsi lányoknak tökéletes lehet az alul húzott szabás, mely még mindig nagyon divatos, de csak akkor, ha nem túl széles a szára.

Dia

 	Farmer  	Valószínűleg minden alacsony lánynak a legnehezebb feladatot a megfelelő hosszúságú és fazonú farmer megtalálása okozza. A nagy márkák tartanak rövid szárúakat is, arra figyelj csupán, hogy egyenes vagy nagyon enyhén trapéz fazont válassz, a többi összenyomhat.

Farmer

Valószínűleg minden alacsony lánynak a legnehezebb feladatot a megfelelő hosszúságú és fazonú farmer megtalálása okozza. A nagy márkák tartanak rövid szárúakat is, arra figyelj csupán, hogy egyenes vagy nagyon enyhén trapéz fazont válassz, a többi összenyomhat.

Dia

 	Overall  	Az idei tavasz és nyár nagy slágere lehet. Kicsi lányoknak azért áll jól, mert egyben mutatja meg az alsó- és felsőtestet, ezáltal egy kicsit nyújtja, de csak abban az esetben, ha nem túl bő és pizsamaszerű.

Overall

Az idei tavasz és nyár nagy slágere lehet. Kicsi lányoknak azért áll jól, mert egyben mutatja meg az alsó- és felsőtestet, ezáltal egy kicsit nyújtja, de csak abban az esetben, ha nem túl bő és pizsamaszerű.

Ezt is szeretjük
Fotó: