8 nőies, karcsúsító rövidnadrág, ami szépen kiemeli a derekat - Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket

Csinos, nőies és kényelmes rövidnadrágokat gyűjtöttünk össze, amik még a derekat is karcsúsítják.

rovidnadrag cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Nyáron mindenki igyekszik minél szellősebb, minél kevésbé meleg ruhákat viselni, ezért is kedvenc darab sokak számára a szezonban a rövidnadrág.

Sokan mégis kicsit ódzkodnak ezektől, mert a legtöbbeknek azonnal az extrarövid sortok jutnak róla az eszébe, pedig ezek között is bőven találni elegánsabb, többet takaró, alakformáló változatokat.

Rövidnadrágok körképe

Körképünkben most olyan rövidnadrágokat gyűjtöttünk össze, melyek csinosak, praktikusak, és szépen kiemelik a derekat. Ezek tökéletes választások a kánikulában, és attól sem kell aggódnod, hogy előnytelen hatást keltenek. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket, az akcióknak köszönhetően pedig ráadásul néhányat az alapárnál sokkal olcsóbban szerezhetsz be.

Fedezd fel a Dove Önbizalom Programját

A magabiztosság formálható. Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját és mondj nemet a közösségi média káros szépségápolási tanácsaira. Útmutatónk támogatja a szülőket abban, hogy segítsék gyermekeiknek kiszűrni a hírfolyamaikon megjelenő ártalmas tippeket. Hiszünk abban, hogy a magabiztosság elérésével a tinédzserek képesek maximálisan kibontakoztatni képességeiket a mindennapokban.

Promóció

Coverkép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük