7 szexi randiruha, aminek nem tud ellenállni a pasi
Biztos te is sokat töröd a fejed, hogy mit vegyél fel az első találkára. Segítünk!

Dia

 	Sportos  	Nem biztos, hogy a leleményes ifjú éttermi vacsorára hív, lehet, hogy a tavaszi illatos estében szeretne sétálni veled. Ehhez tökéletesen alkalmasak az egyenes szabású ruhák, melyeket felvehetsz lapos és magas sarkú cipővel is. Kiegészítőkkel nőiesebbé teheted őket.

Sportos

Nem biztos, hogy a leleményes ifjú éttermi vacsorára hív, lehet, hogy a tavaszi illatos estében szeretne sétálni veled. Ehhez tökéletesen alkalmasak az egyenes szabású ruhák, melyeket felvehetsz lapos és magas sarkú cipővel is. Kiegészítőkkel nőiesebbé teheted őket.

Dia

 	Mini  	Hát igen, a férfiak első számú kedvence. Biztosan örülnek egy bombázónak az első randevún, de kellő alak és önbizalom szükségeltetik a falatnyi szoknyarészekhez.

Mini

Hát igen, a férfiak első számú kedvence. Biztosan örülnek egy bombázónak az első randevún, de kellő alak és önbizalom szükségeltetik a falatnyi szoknyarészekhez.

Dia

 	Alul szűk  	Elsősorban vastag harisnyával ajánljuk ezt a fazont, önmagában talán egy kissé merész. Remekül elrejti a derékon és a hason lévő párnákat, ugyanakkor kihangsúlyozza a feneket. 	 

Alul szűk

Elsősorban vastag harisnyával ajánljuk ezt a fazont, önmagában talán egy kissé merész. Remekül elrejti a derékon és a hason lévő párnákat, ugyanakkor kihangsúlyozza a feneket.
 

Dia

 	Jókislányos  	Ha félénkebb fiatalemberrel randizol, válassz egyszerű, térdig érő szoknyás ruhát, mert lehet, hogy a túlzottan szexi elijesztené. Ha színházba vezet az első randi, oda is tökéletes. 	 

Jókislányos

Ha félénkebb fiatalemberrel randizol, válassz egyszerű, térdig érő szoknyás ruhát, mert lehet, hogy a túlzottan szexi elijesztené. Ha színházba vezet az első randi, oda is tökéletes.
 

Dia

 	Szűk  	Bizony, a férfiak szeretik, ha minden látszik, kiderül, hogy mi rejtőzik a ruha alatt. Ezt akkor érdemes megmutatni, ha valaki nem küzd plusz kilókkal, ellenkező esetben csak erőlködésnek tűnhet az egész. A kék ruha barátságosabb, a lazacrózsaszín csak tökéletes alakon mutat.

Szűk

Bizony, a férfiak szeretik, ha minden látszik, kiderül, hogy mi rejtőzik a ruha alatt. Ezt akkor érdemes megmutatni, ha valaki nem küzd plusz kilókkal, ellenkező esetben csak erőlködésnek tűnhet az egész. A kék ruha barátságosabb, a lazacrózsaszín csak tökéletes alakon mutat.

Dia

 	Retro  	Ha lazán szeretnéd érezni magad az első találkán, mégis nőiesen akarsz felöltözni, válassz retro fazonú ruhát, a csíkos a hatvanas, a pöttyös a nyolcvanas éveket idézi.

Retro

Ha lazán szeretnéd érezni magad az első találkán, mégis nőiesen akarsz felöltözni, válassz retro fazonú ruhát, a csíkos a hatvanas, a pöttyös a nyolcvanas éveket idézi.

Dia

 	Elő a vállakkal  	Finom csábítási eszköz, ha nem a dekoltázsoddal, hanem szabadon hagyott vállaiddal hódítasz. Az első, babás ruhához húzhatsz leggingset, míg a második vadmacskáknak ajánlott kizárólag.

Elő a vállakkal

Finom csábítási eszköz, ha nem a dekoltázsoddal, hanem szabadon hagyott vállaiddal hódítasz. Az első, babás ruhához húzhatsz leggingset, míg a második vadmacskáknak ajánlott kizárólag.

Ezt is szeretjük
Fotó: