Ez lesz az ország legnagyobb ruhagyűjtése!
Adományozz te is!
2015. április 25-től május 9-ig jótékonysági napokat tart a Premier Outlet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A biatorbágyi Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva két hétig várja a jó minőségű használt, tiszta ruhákat a krízishelyzetben lévő gyermekek, családok részére.

A Femina az egyik fő támogatója az idei akciónak. A program nyitónapján az első darabot Dobó Kata színésznő ajánlja majd fel.

Adok-Kapok Napok 2015

Az Adok-Kapok Napokat 2013-ban hozta létre a Premier Outlet, és a kezdetektől az Ökumenikus Segélyszervezettel működött együtt. A 2013-as akció nagyon sikeres volt, közel 18 ezer jó minőségű ruha gyűlt össze, 2014-ben pedig ez a szám 40 ezerre emelkedett.

A ruhákkal esélyt szeretnének adni az újrakezdésre a jelen pillanatban nehezebb körülmények között élő családoknak.

Egy öltöny vagy egy kosztüm nagyot lendíthet egy állásinterjún, és a szép gyerekruhák a gyerekek számára esélyt adnak arra, hogy ne rekesszék ki őket a társaik.

2015-ben április 25-én indul az akció, a 11 órakor kezdődő ünnepélyes megnyitó védnöke  - a tavalyi évhez hasonlóan - idén is Dobó Kata színésznő lesz.

Az Adok-Kapok Napok május 9-ig tart majd, az adományozók a felajánlásaikért cserébe kuponlapokat kapnak, amelyeket május 4-től 9-ig válthatnak be.

Helyszín: Premier Outlet, 99-es üzlet
Időszak: 2015. április 25-május 9. - az adományozók segítségét május 4-től 9-ig beváltható, kedvezményekre jogosító kuponlappal köszöni meg a Premier Outlet
Megnyitó: 2015. április 25., 11 óra, 99-es üzlet
Védnök: Dobó Kata
Partner: Ökumenikus Segélyszervezet

Milyen ruhákat várnak?

A jótékonysági ruhagyűjtési akció kiemelt célja, hogy az országban már megszokott konténeres ruhagyűjtés helyett minőségi ruhákat gyűjtsenek. Nem egy nagy lomtalanítást szerveznek, hanem olyan ruhákat várnak, amit te magad is felvennél, csak egyszerűen kinőtted, kihíztad vagy meguntad. Nagyon fontos kiemelni a gyermekruhákat, hiszen a gyerekek olyan gyorsan nőnek, hogy szinte állandó problémát jelent az öltöztetésük - több felajánlás anyaotthonokba kerül. Kiemelten fontos az évszaknak megfelelő ruházat, vagyis nem csak tavaszi-nyári, de téli-őszi ruhákat is gyűjtenek.

Kiken segíthetsz?

Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül olyan gyermekek, családok részesülnek majd a felajánlásokból, akik nem engedhetik meg maguknak azt, hogy megfelelő ruhában, cipőben nézhessenek szembe a mindennapok kihívásaival. A segélyszervezet átmeneti otthonaiba sokszor olyan váratlan krízishelyzetek miatt kerülnek családok, hogy mindenüket hátrahagyva kell menekülniük, így a menedék mellett ruhára is azonnal szükségük van.

Szemétből műalkotás

Ami számodra értéktelen, az valaki más szemében értékes, és ez nem csupán a ruhákra vonatkozik. Nézd meg, hogy mit hozott ki egy brit művész a szemétből!

Ezt is szeretjük