Mit gondolsz, mennyibe kerül Magyarországon a zsírleszívás és a mellplasztika?
Elmondjuk pontosan
Nem szabad túlzásba vinni.

Dia

	Mellplasztika	Ha csak mellfelvarrásra kerül sor, 400 ezer forinttól indulnak az árak. Olcsóbban csak akkor lehet megúszni, ha valaki helyi érzéstelenítésben viseli el a műtétet, és nem altatásban. A mellnagyobbításnak mindenhol borsos ára van. Az implantátumos beavatkozások már 700-800 ezer forintért elérhetőek. Mindehhez hozzájön még a kötelező előzetes vizsgálatok díja, a laborvizsgálat, az ultrahang és a mammográfia. Nagyjából tehát 1 millió forinttal lehet nekivágni a műmelles projektnek.

Mellplasztika

Ha csak mellfelvarrásra kerül sor, 400 ezer forinttól indulnak az árak. Olcsóbban csak akkor lehet megúszni, ha valaki helyi érzéstelenítésben viseli el a műtétet, és nem altatásban. A mellnagyobbításnak mindenhol borsos ára van. Az implantátumos beavatkozások már 700-800 ezer forintért elérhetőek. Mindehhez hozzájön még a kötelező előzetes vizsgálatok díja, a laborvizsgálat, az ultrahang és a mammográfia. Nagyjából tehát 1 millió forinttal lehet nekivágni a műmelles projektnek.

Dia

	Botoxkezelés	Az arc teljes ránctalanítása költséges beavatkozás. A botoxinjekcióval való kisimítást lehet kérni részletekben is. Így például egy orr feletti mély redő kiegyenlítése 35-50 ezer, a szem környéki ráncok eltüntetése 45-60 ezer, a teljes homlok kezelése 60-80 ezer forintba kerül. Ha a hármat egyszerre kéred, kedvezményt kapsz az árból.

Botoxkezelés

Az arc teljes ránctalanítása költséges beavatkozás. A botoxinjekcióval való kisimítást lehet kérni részletekben is. Így például egy orr feletti mély redő kiegyenlítése 35-50 ezer, a szem környéki ráncok eltüntetése 45-60 ezer, a teljes homlok kezelése 60-80 ezer forintba kerül. Ha a hármat egyszerre kéred, kedvezményt kapsz az árból.

Dia

	Zsírleszívás	Nem ugyanaz, mint a hasplasztika. Ha a kritikus helyekről szeretné valaki eltüntetni a zsírpárnákat, többféle módon kérheti a szolgáltatást. Egy, illetve kis területről már 100 ezer forinttól is van ajánlat. Két területért - például has és derék, csípő és fenék - már elkérnek 300-500 ezer forintot. Ebbe beletartozik az altatás díja is. Utóbbi a tarifája a felvarrásos hasplasztikának is.

Zsírleszívás

Nem ugyanaz, mint a hasplasztika. Ha a kritikus helyekről szeretné valaki eltüntetni a zsírpárnákat, többféle módon kérheti a szolgáltatást. Egy, illetve kis területről már 100 ezer forinttól is van ajánlat. Két területért - például has és derék, csípő és fenék - már elkérnek 300-500 ezer forintot. Ebbe beletartozik az altatás díja is. Utóbbi a tarifája a felvarrásos hasplasztikának is.

Dia

	Ajakfeltöltés	Aki gyönyörűen telt ajkakat szeretne a csücsörítős szelfikhez, az a hialuronsavas beavatkozást fogja választani. Ezeket a típusú, akár csak 30 perces kis műtéteket már 60 ezer forinttól meg lehet kapni.

Ajakfeltöltés

Aki gyönyörűen telt ajkakat szeretne a csücsörítős szelfikhez, az a hialuronsavas beavatkozást fogja választani. Ezeket a típusú, akár csak 30 perces kis műtéteket már 60 ezer forinttól meg lehet kapni.

Dia

	Orrplasztika	Kedvezőtlen formájú orrnál vagy zavaró ferdeségnél és orrsövénynél egyaránt kérhető a szépészeti korrekció. A műtét ára szinte mindenhol félmillió forintnál kezdődik.

Orrplasztika

Kedvezőtlen formájú orrnál vagy zavaró ferdeségnél és orrsövénynél egyaránt kérhető a szépészeti korrekció. A műtét ára szinte mindenhol félmillió forintnál kezdődik.

Ezt is szeretjük
Fotó: