Így lehet 8 hétig sima a lábad otthoni szőrtelenítéssel
30 perc kell csak hozzá
Próbáld ki te is és élvezd a hosszantartó sima lábakat! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi nők órákat töltünk a nem kívánt testszőrzet sokszor fájdalmas eltávolításával a fürdőszobában, vagy drága szépségszalonokban, de ennek most vége!

A Philips kifejlesztette a Lumea készüléket, mellyel akár nyolc hétig is selymesen sima maradhat a bőröd. A vezeték nélküli otthoni szőrtelenítő hatékonyan távolítja el a szőrzetet, és tartós simaságot biztosít az Intenzív Pulzáló Fény (IPL) technológiának köszönhetően.

Gyengéd és fájdalommentes szőrtelenítés

A Philips Lumea a fény gyengéd impulzusait alkalmazza a szőrszál gyökerénél, így azok természetes módon kihullanak, sőt, kutatások azt is bizonyítják, hogy a kezeléseknek köszönhetően több mint 80%-kal kevesebb szőr nő újra. Az időddel is jól gazdálkodhatsz, hiszen mindössze 15 percet vesz igénybe mindkét láb kezelése. A Philips Lumea precíziós kiegészítői segítségével biztonságosan eltávolíthatod a szőrt az arcról és az intim területekről is. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően hihetetlenül könnyű használni a készüléket. A beépített UV-szűrő megvédi a bőrt, valamint tetszés szerint állíthatod be a bőr- és szőrtípusodnak megfelelő fényerősséget, ami fájdalommentes kezelést biztosít.

De hogyan is működik a Philips Lumea?

A Lumea enyhe pulzáló fényt bocsát a szőrtüszőkbe, a pulzálás pedig hővé alakul, melynek következményeként megáll a szőrszálak növekedése. A szőrtüsző nyugalmi fázisba kerül, mely természetes jelenség és egyike a növekedési ciklus három fázisának. A szőrszálak fellazulnak és természetes módon, fájdalommentesen kihullanak. Amíg a szőrtüsző nyugalmi fázisban van, nem növeszt új szőrszálat. Így akár 8 hétig is élvezheted bőröd selymes simaságát.

Megbízható és hatékony

A Lumea nem igényel különleges karbantartást vagy plusz kiadásokat. A bőrödet pedig nem szárítja, a borotva- vagy szőrtelenítő krémekkel ellentétben. Enyhe fényimpulzusai gondoskodnak arról, hogy lábaid mindig selymesen simák legyenek, így mindig olyan ruhát vehetsz fel, amilyet csak akarsz. A szőrtelenítéshez használt hagyományos termékekkel szemben ez az elegáns készülék nem foglal sok helyet a fürdőszobában, a hatása azonban jobb és tartósabb, mint a hagyományos megoldásoké. A legtöbb szőrtelenítési megoldás ráadásul a fürdőszobához köt, de a Lumeával te választod ki, hogy mikor és hol gondoskodsz a bőrödről. Élvezd a pillanatot a kedvenc filmeddel, TV műsoroddal vagy zenéddel: a Philips Lumea nem korlátoz semmiben!

Próbáld ki most a Lumeát, mert a Philips 90 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál a 2015. április 1. és 2015. július 31. között Magyarországon vásárolt készülékekre.


Részletek: www.lumea.hu vagy www.philips.hu
 

Ezt is szeretjük