Te még szemüveges vagy? Kontaktlencsével bajlódsz?
Tudj meg mindent a szemműtétről!
Nem kell életed végéig bajlódnod szemüveggel, kontaktlencsével. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Segédeszközök és kényelmetlenségek között élsz? Állandóan az optikákban költekezel? Életed végéig ezt szeretnéd? Válaszd a 21. század megoldását!

A 19. század népszerű látásjavító megoldása: a szemüveg

Szemüveges vagy? Nem zavar, hogy eltörik? Elveszik? Lecsúszik? Állandóan maszatos? Reggelente vaktában tapogatózva keresgéled? Bepárásodik télen, meleg helyiségbe lépve? Bepárásodik esőben, főzés, kávézás közben? Szinte semmilyen sportot nem űzhetsz vele? Nem tudsz sok szabadidős tevékenységet élvezni, úgy mint például wellnessezni, strandolni? Csókolózni is macerás vele?

Rossz perifériás látást nyújt? Agyonüti a megjelenésed? A fotókon visszatükröződik? Nem tudsz ágyban olvasni? Nyom, ha elbóbiskolsz vele? Örökké vigyázni kell rá? Nem vehetsz design napszemüveget? A 3D szemüveget rá kell húzni? Betöri az orrnyerged?

Nem zavar, hogy rendszeresen ellenőrzésekre kell járni, új szemüveget készíteni? Számold ki, hogy hány Sasszem lézerkezelés árát fizeted még ki az optikákban?

A 20. század népszerű látásjavító megoldása: a kontaktlencse

Kontaktlencsés vagy? Nem zavar, hogy kiesik? Elveszik? Lecsúszik? Összegyűrődik? Elszakad? Foltos? Kipislogod? Alámegy a szempillád? Szúr? Időben ki kell venni? A folyadékot magadnál kell hordani? Vérágassá, elfertőződötté válhat a szemed? Úszás közben elveszítheted? Nem használhatod életre szólóan? Szemüveget kell készíteni mellé? Szertartásos? Túl sok macera és kockázat van vele?

Nem zavar, hogy állandóan lencséket és folyadékot kell venni, optikákba járni?
Számold ki, hogy hány Sasszem lézerkezelés árát fizeted még ki az optikákban?

A 21. század népszerű látásjavító megoldása: a lézeres szemműtét, Sasszem kezelés

Sasszeműként zavarni fog, hogy pár percet kell csak a műtőben töltened? Teljesen fájdalommentes a lézerkezelés? Azonnal élesen látsz segédeszközök nélkül? Fél órával a műtét után hazamehetsz? Egy-két nap pihenés után dolgozhatsz? Életre szóló éles látást kapsz? Jobban láthatsz, mint szemüveggel? Írásos orvosi garanciát élvezhetsz? Részletfizetéssel is fizetheted havi 10 ezer forinttól?

Zavarni fog, hogy nem lesz többé kiadásod a rossz látásod miatt? Számold ki, hogy hány Sasszem lézerkezelés árát fizeted még ki az optikákban?

Hány Sasszemkezelés árát fizetted már ki szemüvegekre, kontaktlencsékre?
Számold ki, hogy hány Sasszem lézerkezelés árát fizeted még ki az optikákban?

Haladj a korral! Válaszd a 21. század megoldását! Legyél te is sasszemű!
Jelentkezz ingyenes alkalmassági vizsgálatra!

Vár Magyarország Legnagyobb Lézerklinikája, az Optik-Med Sasszemklinika!

Ezt is szeretjük