Állítsd meg a bőr öregedését Jennifer Aniston és Beyoncé bevált praktikájával
Hollywoodban már elterjedt a módszer, és itthon is kipróbálható. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tudod, miért olyan szép és rugalmas Jennifer Aniston vagy Beyoncé bőre? Mi a közös Kate Beckinsale-ben, Sarah Jessica Parkerben, Heidi Klumban vagy Nicolette Sheridanben?

Mindannyian a Natura Bissé exkluzív termékcsaládját használják bőrük szépségének és rugalmasságának megőrzéséért. De mit érdemes tudnunk a Natura Bissé termékekről és kezelésekről?

A Natura Bissé márka története 1979. június 7-én kezdődött Barcelonában, akkor alapította Ricardo Fisas. Azóta a cég hihetetlen sikereket ért el a szépségiparban. A luxus bőrápoló termékcsalád rövid időn belül előbb a hazai, spanyol fronton szerzett magának elismertséget, majd intenzív nemzetközi terjeszkedés eredményeképpen hírnévre tett szert az egész világon.

A vörös szőnyeg kozmetikuma

Betört az amerikai piacra, megjelent az exkluzív üzletek polcain, illetve olyan hotelekben, mint a Ritz Carlton és a Four Seasons. Elismertséget szerzett Hollywoodban is, ahol a sztársminkesek kedvenc márkája lett a filmforgatásokon. De a sztárok is hamar megkedvelték a termékeket és a kezeléseket, így mielőtt a vörös szőnyegre lépnének, Natura Bissé kezeléssel teszik ragyogóvá a bőrüket.

Miért olyan sikeres ez a luxus bőrápoló termékcsalád? Az alapító család sikereit annak köszönheti, hogy a termékeket a bőr szükségleteihez igazodva fejlesztették ki, így válogatott, magas minőségű, az aktív összetevőket magas koncentrációban tartalmazó, hatékony termékek születtek.

Munkájukban a termékek hatásán van a hangsúly, és arra koncentrálnak, hogy a látványos eredmények mellett kivételes élményt garantáljanak a hölgyeknek és ma már az uraknak is a Natura Bissé kezelések alatt.

Natura Bissé-élmény

A Natura Bissé a szépséget és esztétikát teljesen új dimenziókba emeli. A különleges hatóanyagok és egyedi masszástechnika, az úgynevezett arcszobrász technika segítségével minden kezelés egy nagyon különleges élményt nyújt a vendégeknek.

A Christine Clair Medspa Anti-Aging központjában most élvezheted ezt a különleges élményt, ami garantáljuk, hogy meglepetést, felfedezést és képzeletet felülmúló pillanatokat tartogat! Április 15-ig a Natura Bissé egyik ikonikus kezelésével, az Essential Shock kezeléssel 25% kedvezménnyel szépülhetsz!

Essential Shock, a megfizethető megelőző anti-aging kezelés - Megállítja az idő kerekét!

Ezzel a kezeléssel különleges koktélt - esszenciális bioidentikus tápanyagokat, kollagént, elasztint és 11 féle aminosavat - juttatnak a bőrödbe, hogy sokkolják az öregedés elleni harcban, és telten hidratált, ráncmentes bőrt érjenek el. Ez a helyreállító kezelés stimulálja a bőrsejteket, hogy szembeszálljanak a hormonális változások okozta idő előtti bőröregedéssel. Olyan hormonállapot jön létre, ami a fiatal bőrre jellemző.

Mit kell tudni az Essential Shock termékcsaládról?

Ez a krémcsalád a Natura Bissé egyik első termékcsaládja, amely mára ikonikussá vált. Az egyik leghatásosabb megfizethető anti-aging kezelés, amely megelőzi a bőr öregedését. 

Milyen különleges hatóanyagokat tartalmaz a krém?

• PROTEOGLYCAN-DERMA COMPLEX: proteoglikánok, glükózaminoglikánok és csúcstechnológiás lipopeptid keverékét, amely összetevők a bőr regenerációját segítik.
• COLLAGEN - ELASTIN AMINO ACIDS: kollagén és elasztin aminosavakat szabad formában, amelyek nélkülözhetetlenek az új fehérjerostok szintéziséhez, hozzájárulnak a bőr regenerációjához és ahhoz, hogy a bőr visszaszerezze a feszességét.
• Nőszirom-izoflavonoid - segít helyreállítani a bőr hormonproblémáit.

Mit érhetsz el az Essential Shock kezeléssel?

 • Regenerálja és helyreállítja a bőr szerkezetét.
 • Láthatóan csökkenti a mély és a mimikai ráncokat.
 • Intenzíven hidratál.
 • Csökkenti a pórusok méretét.
 • Feszesebb, tónusosabb és ragyogóbb arcbőrt biztosít.

Mit tartalmaz a kezelés?

 • Hatékony tisztítómasszázst.
 • Professzionális hámlasztást glikolsavval és más AHA-savakkal.
 • Kéz- és karmasszázst.
 • Intenzív aminosavpótló koncentrátumot.
 • Bőrfeszesítő, arcformáló masszázst.
 • Revitalizáló pakolást ananászkivonattal.
 • Kiegyensúlyozó fejmasszázst.

Az Essential Shock exkluzív arckezelés mással össze sem hasonlítható élményét most te is felfedezheted. Próbáld ki a hollywoodi sztárok kezelését! Buda szívében, a Christine Clair MEDSPA Anti-Aging központjában április 15-ig 25% kedvezménnyel tudod kipróbálni a világ vezető exkluzív bőrápoló termékcsaládjának különleges arcfiatalító kezelését.

Jelentkezz telefonon vagy online a kezelésre vagy az azt megelőző konzultációra! További információért, időpont-egyeztetéséért hívd a 06 1 613 47 24-es telefonszámot, vagy regisztrálj itt, és visszahívnak.

Ezt is szeretjük