Mélyen a bőrbe hatolnak: 3 valóban erős szer narancsbőr ellen
Serkentsd a vérkeringést ezzel a szuper keverékkel, és szabadulj meg a narancsbőrtől.

nagykep?cikkid=170099&kep=narancsbor1-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Narancsbőr ellen sajnos nagyon kevés dolog hat. A megnagyobbodott zsírsejteket ismét kicsivé tenni csak kemény munkával lehet, étrenddel és izomfejlesztő edzéssel. A cellulit ugyanis azért olyan látványos, mert alatta az izom nem elég fejlett. Ahogy jobb kondícióba kerülnek az izmok, úgy lesz egyre kevésbé látható a narancsbőr is.

Az edzés és a diéta hatását viszont több mindennel lehet fokozni. A sima bolti krémek sajnos kevés esetben hatékonyak, mert nem hatolnak olyan mélyre, hogy bármit is tegyenek a narancsbőrrel, a bőr felszíne azért tűnik simábbnak tőlük, mert egyszerűen hidratáltabb lesz a rendszeres kenegetéssel.

Az illóolajok hatóanyagai azonban segíthetnek. Felpörgetik a vérkeringést, élénkítik a pangó nyirokkeringést, fokozzák az anyagcserét, és ezért segítenek abban, hogy a narancsbőr gyorsabban eltűnjön. A következő keverék összetevői mind tudják a következőket. Testtekercselésre és napi használatra is alkalmas.

Bőrfeszesítő, serkentő keverék

Hozzávalók:

  • 50 ml szezám- vagy szőlőmagolaj
  • 10 csepp citromolaj
  • 5 csepp fahéjolaj
  • 20 csepp borókaolaj

Az olajokat egyszerűen keverd össze egy sötét, zárható üvegben, nem kell semeddig sem állnia, azonnal használhatod. A feszesítő olajkeveréket használd reggel és este. Akkor érheted el a legjobb eredményt, ha előtte száraz átdörzsölést alkalmazol.

Használj megbízható forrásból származó, magas hatóanyag-tartalmú illóolajokat. A Panarom olajai közt nemcsak a fenti keverékhez való olajokat találod meg, de sok mást is.

Ehhez fogj egy természetes sörtéjű kefét, és finom mozdulatokkal, alulról felfelé haladva dörzsöld át a bőröd, amíg ki nem pirul. Így serkented egy kicsit a vérkeringést, és az olaj is jobban be fog szívódni.

Ezt is szeretjük