Nagy Vivien-interjú (x)
Nagy Vivien 2013-ban indította divatblogját, azóta rengeteg szakmai díjat sikerült elnyernie.

vivi nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elindítottam a fiftypairsofshoes.com oldalt. Jelenleg saját megjelenéseim mellett több márka nagyköveti pozícióját töltöm be, az év elején megszületett a produkciós cégünk, a NEONWAVE.STUDIO is, amire hihetetlenül büszke vagyok. Másik nagy szenvedélyem az utazás, ami 2014-ben egy egy hónapos New York-i kaland után vált egyértelművé. Azóta húsz országban jártam, és ezt a számot szeretném megduplázni a következő néhány évben. Küldetésem a folyamatos inspiráció nyújtása személyes stílusomon keresztül a tudatos, önálló, modern nő számára.

- Melyik hajformázó a kedvenced, és miért? 

- Nem tudok csak egyet kiemelni, a két abszolút kedvencem a Rowenta Waves Addict és az új Rowenta Ultimate Experience Air Care hajsütő, mert imádom a különböző hullámokat! Nagyon egyszerű mindkét terméket használni és tartós fürtöket lehet velük készíteni, még napok elteltével is szépen tartják a hullámokat a hajamban.

VivienNagy CF4310 1

- Számodra melyik haj stílus/frizura időtlen? 

- Én imádom a hollywoodi hullámokat! Szerintem nagyon elegánssá tudja varázsolni a megjelenésünket még akkor is, ha hétköznapi rohangálós szettet viselünk. 

- Milyen frizurát szeretsz leginkább viselni a tavaszi/nyári hónapokban?

- Szeretem kontyba fogni a hajamat és elöl két tincset szabadon hagyni, hogy ne tűnjön túl "megcsináltnak" a frizurám, de sokszor hangulatfüggő, hogy éppen milyen a napom és a kedvem. 

VivienNagy CF4310 3

- Van valamilyen állandó rituáléd vagy rutinod a hajaddal kapcsolatban? 

- Van egy téli és egy nyári rituálém. Télen minden második hajmosásnál lecserélem a balzsamot egy pakolásra, ezt 10-15 percig szoktam a hajamon hagyni, amit egy hővédő követ, és utána jöhet a szárítás. A hajam végére lefekvés előtt hajvégápoló szérum kerül.

VivienNagy CF4310 2 (1)

A nyári rutinomban heti egyszer használok pakolást, és igyekszem a lehető legtöbbször a szabad levegőn szárítani a hajamat. A rakoncátlan és szárazabb tincseket hajvégápoló olajjal szoktam naponta akár többször is bekenni. 

Másfél éve vágtam bele a hajnövesztős projektembe, amit  végig dokumentáltam az Instagram-oldalamon.

(Képek forrása: Groupe SEB)

Ezt is szeretjük