"Undorító tehén vagy!" Megalázó dolgokat vágtak a fiatal színésznő fejéhez

Mégis büszkén vállalja magát

Teljesen ki van békülve a testével.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Nagy Marika ma már színészi karrierjét építgeti, noha korábban alig volt bármi önbizalma. A tinédzsernek hosszú utat kellett bejárnia, mire sikerült megszeretnie saját külsejét, és felismerte, hogy különlegessége miatt egyáltalán nem kevesebb, mint a többiek.

A 19 éves manchesteri lány bőrét tetőtől talpig anyajegyek borítják, Marikát azonban ez ma már nem tántorítja el attól, hogy szeresse és vállalja önmagát. Megmutatjuk, mi segített Marikának, hogy felépítse az önbizalmát!

Milyen különlegesnek lenni?

Marika tapasztalatai szerint sajnos a gyermekek közösségében egyáltalán nem egyszerű megtalálni valakinek a helyét, ha a külseje ennyire kilóg a többiek közül. A lány bőrén már kicsi korában is sok-sok anyajegy volt, így gyakran hallotta, hogy a gyerekek tehén- vagy sárfoltosnak csúfolják, sőt, akadtak, akik meg is verték.

A lányt nemcsak iskolatársai hívták csúnyának, de gyakran, ha képeket töltött fel az internetre, akkor is utolérték a rosszindulatú megjegyzések, sőt, volt, aki arra kérte, hogy vegye le a szerinte gusztustalan képeket.

Fiatalon Marikának ezért problémái voltak a beilleszkedéssel, és sokat rejtegette a bőrét, ám ez nem volt egyszerű feladat, hiszen a teste több mint 60%-át erősen pigmentált foltok borítják, melyek közül a legnagyobb 30x45 centiméteres felületre terjed ki.

Az orvosok hét alkalommal voltak kénytelenek eltávolítani az anyajegyek egy részét, melyek Marika egészségét is veszélyeztették a melanoma kialakulásának kockázata miatt. Később a fiatal nő bőrén, főként az arcán és a lábain, újabb foltok jelentek meg.

Kicsit jó néha valaki másnak lenni

Marika tizenéves korában fedezte csak fel, hogy szenvedélyesen szeret színészkedni. Eleinte azért érezte jól magát a drámakurzuson, mert itt végre nem kellett minden pillanatban úgy gondolnia magára, hogy ő az anyajegyekkel borított lány, hanem más szerepébe bújhatott. Ez segített neki abban, hogy felfedezze, nemcsak a színpadon lehet egy érdekes, izgalmas, szórakoztató egyéniség, de a valóságban is megvannak benne ezek a tulajdonságok, ha egy kicsit levetkőzi a külseje miatti gátlásosságot.

A tinédzser önbizalmán nagyon nagyot lendített, hogy végre talált egy közösséget, ahol nem kellett elrejtőznie, és felépíthette saját, pozitív énképét. Marika elmondása szerint mára megszerette az anyajegyeit, melyek különlegessé teszik, és megtanulta tisztelni önmagát.

Ebben a lánynak nemcsak a színészkedés segített, de számos történetet is olvasott hasonló sorsú emberekről, sőt, a Harry Potter-könyveket és -filmeket is nagyon szerette, hiszen igazán együtt tudott érezni a főhőssel, akit szintén sokan megbámultak.

Vastag combok, telt csípők és elképesztően szexi formák

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ezt üzeni neked Marika

Marikát ma már nem zavarja, ha a kisgyerekek mutogatnak rá az utcán. A lány színészként szeretne karriert építeni először Németországban, ahol jelenleg él, majd később akár Hollywoodban is. Elmondása szerint pontosan tisztában van vele, hogy nem úgy néz ki, mint a legtöbb hollywoodi híresség, ám szerinte éppen ez teszi különlegessé, amire nagyon büszke.

Marika szerint a valódi szépség az egyéniségben rejlik, amit szeretné, hogy minél többen felfedezzenek magukban, és megtanulják szégyenérzet nélkül elfogadni, szeretni saját testüket.

Ezt is szeretjük