Meglepően egyszerű módszer a mitesszerek ellen - Már 1 millióan látták a videót

Csak egy nagyon hétköznapi és olcsó dologra lesz szükséged hozzá.

no tukor pattanas

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ha te is állandóan a mitesszerekkel küzdesz, akkor biztosan kipróbáltál már nagyon sokféle kencét, esetleg házi pakolást vagy trükköt.

Rengeteg megoldást kínálkozik ugyanis a bosszantó fekete pöttyök ellen, az viszont biztos, hogy eddig erre az egyre, amit ez a lány mutat, nem gondoltál.

Törölköző és fogselyem a mitesszerek ellen

Az Instagramon végigsöpört egy videó, amin egy fiatal szépségblogger csupán meleg vizes törölköző és fogselyem segítségével szabadul meg a mitesszereitől.

És hogy hogyan? Egyszerűen csak forró vízbe mártja a törölközőt, kicsavarja, vár egy picit, hogy hűljön, de még meleg legyen, majd rányomja az érintett területre. Rajta hagyja öt percig, hogy kitáguljanak a pórusai, aztán pedig következik a meglepő trükk. Közepes erősséggel többször végighúzza a fogselymet az orrán fentről lefelé, majd pedig megmutatja, mennyi mitesszertől sikerült így megszabadulnia. Ezután pedig már csak egy tisztító tonikkal törli végig. Nézd meg a videót, és győződj meg te is a szokatlan trükk hatásáról!

🔪DIY trick using disposable floss picks and mouthwash. This trick helps to extract whiteheads and blackheads. This hack definitely works❗️If you try it, tag me 🤗 ♥️ ___________ ◾️All you need is a hot towel, floss pick, and toner. ___________ 1️⃣Take a towel and place it in hot water. Take the towel out and make sure it isn’t too hot. Also, make sure that the area is clean and place the towel on the problem area so that the heat will open up the pores. Do this for about 5 mins or so. 2️⃣Take the disposable floss pick and drag it in a scraping motion. This option is cheaper and less likely to scar you than using a metal extractor. Be sure to not over do it. 3️⃣When finished, rinse the area with a mild cleanser. 4️⃣Follow up with a toner (you can use rose water, mouthwash, or your regular toner.) ❗️If you have really sensitive skin don't use mouthwash or do a patch test first. 5️⃣Be sure to moisturize your nose after applying the toner. ----------- Tag your bestie ♥️ _____________ #hairmakeupdiary #facemask #skincare #makeuptutorial #fashionarttut #laurag_143 #sukhimann_ #instadaily #instalike #instamood #instafashion #chico #fashion #instamakeup #indianvlogger #indianblogger #desibeautyblog #nyxcosmetics #colorcorrection @glitterglamhouse @makyaj.bakim.onerileri @uae_trendmood @loola.blog #hudabeauty #allmordernmakeup #melformakeup #hypnaughtymakeup #inssta_makeup #makeupfanatic1 #brian_champagne #makeuptutorial #shimycatsmua #fakeupfix #associationofbeauty #hairmakeupdiary @liveglam.co @laurag_143 #hudabeauty #liveglam #laurag_143 @bretmansvanity @brian_champagne #brian_champagne @farsalicare @hudabeauty

Sukhi Mann (@sukhimann_) által megosztott bejegyzés,

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük