Meglepő, milyen idén a legdivatosabb menyasszonyi ruha - Köze sincs a romantikus, hercegnős fazonhoz

Nagyon modern és szexi esküvői ruhák hódítanak idén. Nem biztos, hogy mindenki be merné őket vállalni.

meztelen eskuvoi ruha
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az esküvői ruhatrendek között minden évben megjelennek különlegesebb, extrémebb darabok. Az elmúlt időszakokban például nagy divat volt az elegáns palást, de a sokat sejtető, kissé áttetsző csipkecsodák is rengeteg menyasszony szívét elrabolták.

Idén viszont sokkal merészebb fazonok lettek az arák kedvencei, ugyanis olyan kreációk árasztották el a kifutókat és a netet, amilyenekbe régebben nem sokan mertek volna bújni - de lehet, hogy még most sem.

Nem sokat takarnak a divatos menyasszonyi ruhák

2019-ben az alig takaró, „meztelen” menyasszonyi ruhák robbantak be a trendek élére a csodaszép, romantikus, hercegnős fazonokat letaszítva a trónról. Ezek a sztárok körében már régóta nem ismeretlenek az estélyik terén, hiszen Kim Kardashian például rendszeresen hord hasonló, szinte mindent megmutató darabokat, de Beyoncé is vonult már ilyen kreációban a vörös szőnyegen. Most viszont egyre több tervező és esküvői ruhaszalon ajánl hasonló darabokat a nagy napra.

menyasszonyi overal

Az Instagramon és a Pinteresten is számos olyan áttetsző ruha bukkant fel, amit tényleg csak a bevállalós menyasszonyok vennének fel a ceremóniára. Az extra dögös alkotások között akad olyan, amely a sűrűbb csipke, illetve a varrás miatt kicsit többet fed, de a nagy részük szinte csak az intimebb területeket takarja el erőteljesebben. Sőt, nemcsak a ruhák, hanem a menyasszonyi overallok is teret kaptak az idei divatban, melyek minden eddigi trendnél kihívóbbak, feltűnőbbek, és talán sokak számára túlzásnak, templomba egyáltalán nem illőnek számítanak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A trendet egyébként viselhetőbbé teheti néhány apró változtatás: például, ha sűrűbb a csipke, akkor inkább rejtélyes, titokzatosan csábító lesz a hatás, de az jó ötlet, ha több réteg áttetsző tüll anyagot választ valaki a szexibb felsőrészhez. Ezek elnyomják, ellensúlyozzák az önmagában inkább közönséges, meztelen hatást, és hétköznapibbá teszi az egyébként nagyon megosztó trendet.

meztelen ruha

A világ legdrágább esküvői

A sztároknál már megszokott dolog, hogy extravagáns, lélegzetelállító ceremóniákon mondják ki a boldogító igent. Sokszor már a gyönyörű menyasszonyi ruha is többe kerül, mint másoknak az egész lagzi. Összegyűjtöttük a világ tíz legdrágább esküvőjét növekvő sorrendben az elmúlt ötven évből: olyan brutális összegeket emésztettek fel, amit átlagos emberként még elképzelni is nehéz.

Fotók: Pinterest.

Ezt is szeretjük