Ha így kapcsolod be a melltartód, hamarabb tönkremegy! Ez a helyes mód
A legtöbb nő úgy csinálja, ahogyan nem szerencsés.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára neked is megvan a bevált módszered arra, hogy miként veszed fel reggelente a melltartódat.

Van azonban egy hátulütője, ha a nők által leginkább kedvelt módot választod. Elmondjuk, mi lehet vele a gond!

Ahogyan a legtöbb nő csinálja

Elölről a legkényelmesebb és legegyszerűbb bekapcsolni a melltartót - olyannyira, hogy ez még a legálmosabb állapotban is menni szokott. Éppen ezért sokan a fenti módszert alkalmazzák, majd megcsavarják a fehérneműt a derekukon, és a vállakra helyezik a pántokat.

Amiért ez a módszer nem olyan jó

Te is így szoktad felvenni? Ez a módszer a szakértők szerint sajnos csökkentheti a ruhadarab élettartamát, ugyanis így minden egyes alkalommal rásegíthetsz, hogy a melltartó pántjai kinyúljanak, amikor átbújtatod rajtuk a karjaidat.

Ez lenne a helyes mód

Ebből a szempontból tehát szerencsésebb, ha nem fordítod át a melltartót, hanem mindenfajta könnyítés nélkül szimplán hátul bekapcsolod. Ezt azonban nem olyan egyszerű megtenni, hiszen gyakorlott mozdulatok szükségesek hozzá, amik álmosan nem biztos, hogy mennek az embernek. Ráadásul a karokat is kényelmetlenebb helyzetben kell tartani hozzá.

Amennyiben nem akarsz vele bajlódni, azzal is megóvhatod a melltartódat a kinyúlástól, ha ugyan elölről kapcsolod be, de figyelsz arra, hogy ne egyszerre, hanem egyesével húzd fel a vállaidra a pántjait.

Milyen melltartót válassz?

A melled formájához passzoló melltartót hordasz? Ha eddig csak a méretet figyelted, ügyelj erre is, hogy még tökéletesebben illeszkedhessen rád!

Ezt is szeretjük