Az 5 legerősebb házi szépítőszer - Nem kerülnek sokba, de nagyon hatékonyak!
Olcsó szépségápolók, amik a te konyhádban is megtalálhatók.

nagykep?cikkid=168245&kep=rongy tej-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan előszeretettel helyettesítenek egyes kozmetikumokat természetes anyagokkal - ami nem is csoda, hiszen a legnagyobb koncentrációban ezekben található meg bármilyen értékes hatóanyag.

Kattintsd végig a galériát, hogy lásd, mik azok a szokatlan, nálad is megtalálható dolgok, amiket bátran bevethetsz, hogy helyrehozd a bőrproblémákat, vagy selymessé és ragyogóvá varázsolhasd a hajadat!

Természetes hatóanyagú prémium kozmetikumok Adrienne Fellertől

A természetben található meg minden, amire a szervezetednek, így a bőrödnek is szüksége van. Az Adrienne Feller webshop és márkabolt kizárólag olyan prémium kozmetikumokat kínál, amelyek magas koncentrátumban tartalmaznak mindent, ami a bőrtípusod természetes ápolásához kell.

A Natural Home masszázsgyertyák nemcsak a relaxálásban segítenek, de illóolajokkal teli viaszuk az egyik legjobb bőrápoló is. Ne félj változtatni, a bőröd meghálálja a természetes ápolást!  

Ezt kente az arcára, és éveket fiatalodott a bőre!

Búcsúzz el a mesterséges kozmetikumoktól, hiszen a legtöbb tápanyag, amire a szervezetednek - így a bőrödnek is - szüksége van, a természetben található. Olyan, otthon is elkészíthető arcpakolásokat mutatunk, amelyek új élettel töltik fel a bőrödet, tele vannak olyan antioxidánsokkal, amelyek ránctalanítanak is!

Ezt is szeretjük