Így rejti el Meghan hercegné fáradt, karikás szemeit - Zseniális trükk, ami nyitottabbá teszi a tekintetet is
Csupán egy filléres smink és két perc kell ahhoz, hogy te is elérd ezt a hatást.

meghan hercegne
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi család hölgytagjai mindig tökéletesen festenek. Katalin hercegné három gyerkőc ellenére szinte sosem tűnik fáradtnak, de az éppen várandós Meghan is úgy ragyog, mintha végtelen energiája lenne.

Persze, az is közrejátszik, hogy a palotában rengeteg segítségük van, de azért bizony, ők is kimerültek néha, csak jól leplezik. Egy sminkmester elárulta, hogyan lehetséges, hogy Harry feleségének szemei sosem tűnnek táskásnak, hanem mindig frissnek és kipihentnek.

Meghan hercegné trükkje a karikás szemek ellen

Bár a 37 éves hercegné jó néhány évet letagadhatna korából, azért néha neki is szüksége van pár trükkre ahhoz, hogy még tökéletesebben fessen, és elfedje a fáradtság nyomait az arcán. Részben azért is, mert alapból, genetikai okokból is sötétebb egy picit a szemkörnyéke. Ebben pedig nem egy méregdrága krém vagy a vastag alapozóréteg segít neki, hanem egy nagyon egyszerű trükk, amit bárki elsajátíthat. 

meghan smink

A hercegné ugyanis csupán egy nude árnyalatú, néha kissé metálos ragyogású szemceruzával éri el azt, hogy állandóan ragyogó a tekintete. A szemei belső sarkába és az alsó szemhéj vonalára húz belőle egy kicsit, és ettől teljesen megváltozik az arca. Francesca Abrahamovitch elmondta, hogy ő is rengetegszer alkalmazza ezt a módszert a vendégeinél, mert nemcsak, hogy elfedi a karikákat, de megnyitja, nagyobbnak és ragyogóbbnak is mutatja a szemet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hozzátette, hogy a sötét foltokon kívül a pirosságot és a fáradtság összes jelét is képes elfedni ez az aprócska kis trükk. A célra azonban nemcsak a testszínű, a fehér szemceruza ugyanúgy megfelel. És, ha még szebb tekintetet akarsz, egészítsd ki a sminket egy kis barna színnel az alsó szemhéj közepétől a külső sarkáig, ahogyan Meghan arcán is láthatod.

Házi trükkök karikás szemekre

Ha gyors segítségre van szükséged, akkor elég, ha csak a konyhádba sietsz néhány hozzávalóért. Számos házi megoldás létezik ugyanis karikás, puffadt szemekre, melyek mind olcsók, és akár percek alatt megszüntetik a problémát. A leghatásosabbakat gyűjtöttük össze.

Ezt is szeretjük