Hogy kell ejteni a leghíresebb márkák neveit? A legtöbben rosszul mondják ki őket

Rengetegen nem jól ejtik ki a leghíresebb márkák és a legnagyobb divattervezők neveit. A videó segítségével megtudhatod, hogy kellene őket helyesen mondani.

gondolkodo no
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Chanel, Louis Vuitton, Balmain vagy Yves Saint Laurent - ezeket a márkákat az egész világ ismeri, de azt már kevesen tudják, hogyan is kell őket helyesen ejteni. 

Igaz, hogy a külföldi, főleg a francia eredetű neveket tényleg nem könnyű jól kimondani, ha az ember nem beszéli a nyelvet, valószínűleg ezért is terjedtek el olyan gyakori, de rossz ejtési változatok, amiket nagyon sokan használnak.

Így kell helyesen ejteni a híres márkák neveit

Ha szeretnéd elkerülni a kellemetlen helyzeteket, és mindig magabiztosan akarsz beszélni egy-egy márkáról, akkor érdemes megnézni a következő videót, és tanulni belőle: harminc márkanevet vesznek sorra benne, és mondanak ki helyesen. Néhányon biztos meg fogsz lepődni.

Tudod, mi az a pruszlik vagy a kalucsni? Régi ruhák kvíze

Mivel a nyelv folyamatosan változik, számos olyan szó van, melyeket ma már nem igazán, vagy csak bizonyos területeken használnak. Lehet, hogy te is hallottál már olyan kifejezéseket a nagymamádtól, amikről először fogalmad sem volt, mit jelentenek. A következő, régies ruhadarabokat, illetve azok neveit például már valószínűleg kevesen ismerik.

Ezt is szeretjük