Szexi frizurák őszre
Válogass a nőies vagy éppen vagány frizurák közül, és újulj meg!

Dia

 	Hullámos szőke  	Egyáltalán nem jellemző a szigorúság erre a hajra, így ha szeretnéd kislányos, lágy énedet előtérbe tolni, akkor válaszd a laza hullámokat. Akár dauerrel is előállítható. A különleges hajpánt akár a menyasszonyok kedvence is lehet.

Hullámos szőke

Egyáltalán nem jellemző a szigorúság erre a hajra, így ha szeretnéd kislányos, lágy énedet előtérbe tolni, akkor válaszd a laza hullámokat. Akár dauerrel is előállítható. A különleges hajpánt akár a menyasszonyok kedvence is lehet.

Dia

 	Neohippi  	Tavaly tört be ismát flower power a divatba, és nem kerülte el a fodrászatokat sem a hetvenes évek életérzése. A hanyagul beállított hosszú hajjal nem kell sokat bajlódni. A feltűnő szín kompenzálja az egyszerű formát.

Neohippi

Tavaly tört be ismát flower power a divatba, és nem kerülte el a fodrászatokat sem a hetvenes évek életérzése. A hanyagul beállított hosszú hajjal nem kell sokat bajlódni. A feltűnő szín kompenzálja az egyszerű formát.

Dia

 	Szembe lógó frufru  	Ha magas a homlokod és hosszúkás az arcod, akkor tökéletes lehet ez a frizura. Ha jól vágják, oldalt magától beáll, és csupán a frufrut kell egy körkefével kezelésbe venni a szárítás során.

Szembe lógó frufru

Ha magas a homlokod és hosszúkás az arcod, akkor tökéletes lehet ez a frizura. Ha jól vágják, oldalt magától beáll, és csupán a frufrut kell egy körkefével kezelésbe venni a szárítás során.

Dia

 	Tépetten  	Az alaposan megtépkedett haj a hangsúlyos frufruval igazi boszorkányfrizura. Érdemes szárítás után kivasalni, illetve waxszal hangsúlyosabbá tenni a tincsek tépettségét.

Tépetten

Az alaposan megtépkedett haj a hangsúlyos frufruval igazi boszorkányfrizura. Érdemes szárítás után kivasalni, illetve waxszal hangsúlyosabbá tenni a tincsek tépettségét.

Dia

 	Szexis félhosszú  	A mély csokoládébarna szín nagyon nőies, ahogyan az előreomló frufru is, amit a fejtetőhöz közelebb is elválaszthatsz. Ha nem szögegyenes a hajad, akkor készülj fel arra, hogy vasalnod kell majd. 	 

Szexis félhosszú

A mély csokoládébarna szín nagyon nőies, ahogyan az előreomló frufru is, amit a fejtetőhöz közelebb is elválaszthatsz. Ha nem szögegyenes a hajad, akkor készülj fel arra, hogy vasalnod kell majd.
 

Dia

 	Röviden is nőies  	Általában a rövid hajat kisfiúsnak tartják, pedig nagyon nőies is lehet. A platinaszőke, egyenes frizura az arcra tereli a tekintetet, így aztán ha erre szavazol, fordíts különös figyelmet a sminkedre.

Röviden is nőies

Általában a rövid hajat kisfiúsnak tartják, pedig nagyon nőies is lehet. A platinaszőke, egyenes frizura az arcra tereli a tekintetet, így aztán ha erre szavazol, fordíts különös figyelmet a sminkedre.

Dia

 	Vagány  	Tény, hogy ez a frizura nem áll jól mindenkinek, és az is, hogy nagyon meghatározza a megjelenést. A vagány lányokat ugyanakkor sok férfi nagyon izgalmasnak tartja. A fiús frizurát kompenzáld sok ékszerrel és hangsúlyos sminkkel.

Vagány

Tény, hogy ez a frizura nem áll jól mindenkinek, és az is, hogy nagyon meghatározza a megjelenést. A vagány lányokat ugyanakkor sok férfi nagyon izgalmasnak tartja. A fiús frizurát kompenzáld sok ékszerrel és hangsúlyos sminkkel.

Ezt is szeretjük
Szerző: Fehér Ági
Fotó: