Egyetlen dolog, amitől sokkal gyorsabban nő a hajad: ragyogóan fényes és dúsabb is lesz
Az elképesztően gyönyörű és hosszú haj titka. (x)

nagykep?cikkid=167869&kep=nagyon hosszu voros haj no-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagyon sok nő álma, hogy a haja dús legyen, egészséges - na és persze, hogy lehetőleg minél gyorsabban nőjön. Nem is csoda, hiszen a legtöbb férfi elsők között nézi meg egy nő hajkoronáját.

Természetes és extrahatékony

Gondolj csak bele, hány barátnődet hallottad már panaszkodni, hogy nem nő elég gyorsan a haja, letöredezik a vége, nem elég dús, és a többi. Sajnos a hőkezelt haj könnyen kiszárad, a hajformázók és sok hajápoló is sokszor az ellenkező hatást érik el a várthoz képest, ezért is jobb, ha természetes módszerrel kezeled.

Erre épít a Magic Hair kapszula is, melyet teljes mértékben olyan természetes összetevőkből állítottak össze, melyek koncentráltan a hajra - emellett pedig fokozottan a bőr és a köröm állapotára is - hatnak.

A rengeteg, hajápolókat ajnározó hirdetés között a Magic Hair kapszuláé kiemelkedő: egyre nagyobb híre megy, ami a videói láttán nem is olyan meglepő.

A White Hair szalonban olyan kísérleteket végeztek el, ahol fiatal nőknél vizsgálták, hogyan reagál a hajuk a kapszula rendszeres szedésére, és mindezt videón is rögzítették. Az eredmények pedig nem hazudnak: minden hónap végén közjegyző hitelesítette a haj növekedési eredményeit.

A lányok tapasztalata alapján bizonyított, hogy a hajuk már az első hónap után kétszer annyit nőtt, mint szokott: a haj átlagosan havi egy centimétert nő, míg a kísérlet alatt már egy hónap alatt három centimétert nőtt a haj!

Csodatévő ősi anyagok

A kapszula alapvető elemei a kovaföld, a búzacsíra- és aranyköles-kivonat. A kovaföld neve csalóka lehet: ez valójában nem föld, hanem a kovamoszatok vázából kinyert por, ami összesen 15 féle ásványi anyagot tartalmaz!

A búzacsíra- és az aranyköles-kivonat is olyan összetevők, amelyek különleges vitamin- és ásványianyag-összetétellel rendelkeznek, így nem csupán néhány vitamin jut be a szervezetedbe, hanem olyan, sokkal erősebb komponensek, amelyek koncentráltan a fejbőr és a haj állapotára vannak elképesztő hatással.

Emellett persze számos vitamint is bejuttatsz a szervezetedbe a Magic Hair kapszulával - hiszen a kapszula nemrég újabb serkentő összetevőkkel bővült -, amelyek mind a hajnövekedést serkentik: nemcsak gyorsabban fog nőni a haj, de új hajhagymák is képződnek, és látni fogod, hogy megjelennek a fejeden az úgynevezett babahajak.

magichair_kep3.jpg

Mindenhol véleményezik

A Magic Hair elképesztően fogyasztóbarát márka, mely igyekszik szoros kapcsolatot ápolni a vevőivel. A reklámok hatására rengeteg vevő aktivizálódik, és osztja meg véleményét, saját fotóit az elért eredményekről.

Mi sem bizonyítja jobban a jól kiépített kapcsolatot, mint az, hogy a honlapjukon - ahol további hajápolási tippeket is találsz - is megjelentetik az elégedett vevők által beküldött fotókat, amelyek hűen szemléltetik a változást. A Facebook-oldalukra is rengeteg vélemény érkezik, amelyekből bárki láthatja, hogy mekkora elégedettség övezi a Magic Hair kapszulát.

Akciós ünnepek!

Ha kedvet kaptál, hogy kipróbáld ezt a csodakapszulát, érdemes figyelni a termék honlapját, mivel egy-két havonta összeállítanak valamilyen akciós csomagot, így nagyon sokszor kedvezményesen is hozzájuthatsz.

Látogass el a Magic Hair honlapjára, és nézd meg, mennyire megéri adni egy esélyt a természetes kapszulának!

Ezt is szeretjük