Több mint 100 kiló, és imádja a szűk, szexi ruhákat: a 33 éves Lizzo büszkén mutatja meg telt idomait

A 33 éves énekesnő, Lizzo sokáig nem tudta elfogadni saját testét, ma viszont már büszke telt idomaira, és szívesen visel szexi, szűk ruhákat.

lizzo cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Melissa Viviane Jefferson, azaz Lizzo évekkel ezelőtt robbant be a köztudatba, azóta pedig nemcsak énekhangjával, hanem magabiztosságával is levette a lábáról az embereket. Az amerikai sztár büszkén vállalja, hogy egyáltalán nem olyan az alakja, mint a legtöbb hírességnek, de mára már megszerette testét, és nem rejtegeti gömbölyded idomait.

Korábban rengeteget bántották alakja miatt, és ő sem érezte jól magát bőrében, de úgy döntött, ez így nem mehet tovább. Ma már hatalmas önbizalma van, bátran mutatja meg magát szexi darabokban, fehérneműben, fürdőruhában vagy akár meztelenül is. Emellett pedig igyekszik újradefiniálni a testpozitivitás fogalmát.

Lizzo imádja a szexi ruhákat

Azt szeretné, ha nem csak a kicsit molett hölgyek testét fogadnák el az emberek, hanem a duci nőkét is, hiszen nem mindenki néz ki úgy, mint az agyonretusált, nádszálvékony modellek a címlapokon. Ő maga egyébként volt, hogy 140 kilót nyomott, de az elmúlt időszakban sokat fogyott - persze nem azért, hogy másoknak megfeleljen. Nem éhezteti magát, de odafigyel az étkezésre, és duciként is imádja önmagát. Nem a túlsúlyt vagy az elhízást igyekszik népszerűsíteni - sokan ugyanis ezzel vádolják - hanem azt, hogy minden test más, és ezt el kell fogadni. Lizzo mindenkinek önbizalmat ad inspiráló szavaival és extra szexi szettjeivel: az énekesnő imádja a szűk, merész ruhákat, és gyakran villantja meg gömbölyű idomait.

Ezt is szeretjük