Így védd a cicid formáját
Nem mindegy, hogy milyen a melltartód!
A megfelelő méretű fehérnemű kiválasztása rendkívül fontos, akkor is ha nagy vagy kicsi a cicid. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fehérnemű többfunkciós ruhadarab. Egyrészt testünk csinos csomagolását jelenti, melyet csak keveseknek engedünk látni, másrészt fontos fiziológiai szerepet is be kell töltenie: hiszen a melltartónak ténylegesen meg kell támasztania mellünket, hogy ne ereszkedjen meg idő előtt, míg a bugyi meghatározó részét képezi az intim terület kórokozók elleni védelmének.

Több szempont van tehát, melynek meg kell felelniük. Szépnek és szexinek kell lenniük, hogy vonzó nőiességünk teljes tudatában magabiztosan mozogjunk az élet minden területén. De emellett ugyanolyan fontos, hogy kényelmes és egészséges viselet legyen, hiszen máskülönben sok gondunk akadhat hosszú távon.

Nagy vagy kicsi?

A kis mellűeknek ma már rengeteg trükkös melltartó segít a formás cici létrehozásában, azonban a nagy mellűeknek sajnos nehezebb dolga van, ugyanis a méretválaszték sok helyen megáll a D kosárnál. Aki tehát D kosár fölötti méretekkel rendelkezik, annak általában igen korlátozottak a lehetőségei, holott számukra különösen fontos a megfelelő melltartó viselése. A nagy mell súlya ugyanis extra megterhelést jelent a hát számára és gerincproblémákat is okozhat, ha valaki nem figyel oda a helyes darab kiválasztására.

A nagy méretekkel rendelkezők számára jó hír viszont, hogy néhány gyártó már észbe kapott, és a push-up csodák gyártása mellett igyekeznek dögös fehérneműket készíteni a teltebb hölgyek számára is. A nagyobb súly alátámasztásához szélesebb pántokat, biztosabb kapcsokat készítenek, és ami éppoly fontos, nem feledkeznek meg arról sem, hogy a telt idomú hölgyek ugyanúgy rajonganak a szép, csipkés, romantikus vagy épp vadul szexi darabokért, mint vékonyabb társaik.

Budapesten pedig van egy hely, ahol szakavatott szemmel válogatták össze azokat a márkákat, melyek kiváló minőségben és széles méretválasztékban gyártják a kényelmes és szemet gyönyörködtető darabokat. A Léna Fehérnemű és divatáru üzletében te is megtalálhatod azt melltartót - méretedtől függetlenül -, amelyben jól érezed majd magadat!

A közkedvelt német márkák mellett – mint például a Triump és a Rösch – a Léna Fehérnemű és divatáru a lengyel Gorteks márka minőségi darabjait is forgalmazza, amely híres különösen széles méretválasztékáról és pénztárcakímélő árairól. Mindegy, hogy pici vagy nagy a cicid, a Léna Fehérnemű és divatáru üzletben találhatsz kedvedre való szetteket!

Itt találod a Léna Fehérnemű és divatáru üzletet:
1139 Budapest, Teve utca 12-14.
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10h -18h, szombaton 9h -12 h
Telefonszám: +36 1 320 3395
Az üzletben szakértői segítséget is kapsz a pontos méreted meghatározásához és a megfelelő melltartótípus kiválasztásához.

* A cikkben szereplő fotók illusztrációk.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2641429&banner=2641430&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük