Büszkék telt idomaikra, és brutálisan jól keresnek – A legjobban kereső plus size modelleket mutatjuk

A világ legsikeresebb, legjobban kereső molett modellekért rajong az egész divatszakma.

A világ legjobban kereső plus size modelljei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Néhány évtizeddel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy ne csak csontsovány lányok szerepelhessenek a divatmagazinokban és a kifutókon. Szerencsére ez azóta nagyon megváltozott. Ma már nemcsak az irreálisan vékony modellek lehetnek igazán sikeresek, hanem a telt idomokkal rendelkező nők is.

Az első molett modellnek az 1963-ban született Melissa Owens Millert, azaz Emme-et tartják, aki kitaposta utódai számára az utat. 1994-ben történelmet írt, amikor felkerült a People magazin ötven leggyönyörűbb embert összegyűjtő listájára. 1997-ben pedig ő volt az első gömbölyded manöken, aki megjelent a Time Square egyik óriásplakátján. 

A világ legjobban kereső plus size modelljei

Ma már számos XL-es, vagy annál nagyobb méretekkel rendelkező modell vált világhírűvé, egyre több márka érdeklődik irántuk, és egyre többször feltűnnek a divatheteken is. Magabiztosságot adnak a nőknek, felhívják a figyelmet arra, hogy nem csak a karcsú alkaton mutatnak jól a divatos ruhák, és arra is, hogy nem csupán a sovány nők lehetnek stílusosak vagy szexik. Képeken mutatjuk a világ legismertebb, legjobban kereső plus size modelljeit. És bár így is brutálisnak tűnő összegeket keresnek, fizetésük még mindig elmarad a vékony manökenekétől.

Nézd meg a csúnyának tartott modelleket, akik nagyon jól keresnek!

Az ügynökségek visszautasították őket, most a legnagyobb divatmagazinokban szerepelnek, a luxusmárkák harcolnak értük, és elképesztően jól is keresnek. 

Csúnyának bélyegzett szupermodellek, akik piszkosul jól keresnek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük