Büszkék telt idomaikra, és brutálisan jól keresnek – A legjobban kereső plus size modelleket mutatjuk

A világ legsikeresebb, legjobban kereső molett modellekért rajong az egész divatszakma.

molett modellek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány évtizeddel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy ne csak csontsovány lányok szerepelhessenek a divatmagazinokban és a kifutókon. Szerencsére ez azóta nagyon megváltozott. Ma már nemcsak az irreálisan vékony modellek lehetnek igazán sikeresek, hanem a telt idomokkal rendelkező nők is.

Az első molett modellnek az 1963-ban született Melissa Owens Millert, azaz Emme-et tartják, aki kitaposta utódai számára az utat. 1994-ben történelmet írt, amikor felkerült a People magazin ötven leggyönyörűbb embert összegyűjtő listájára. 1997-ben pedig ő volt az első gömbölyded manöken, aki megjelent a Time Square egyik óriásplakátján. 

A világ legjobban kereső plus size modelljei

Ma már számos XL-es, vagy annál nagyobb méretekkel rendelkező modell vált világhírűvé, egyre több márka érdeklődik irántuk, és egyre többször feltűnnek a divatheteken is. Magabiztosságot adnak a nőknek, felhívják a figyelmet arra, hogy nem csak a karcsú alkaton mutatnak jól a divatos ruhák, és arra is, hogy nem csupán a sovány nők lehetnek stílusosak vagy szexik. Képeken mutatjuk a világ legismertebb, legjobban kereső plus size modelljeit. És bár így is brutálisnak tűnő összegeket keresnek, fizetésük még mindig elmarad a vékony manökenekétől.

Nézd meg a csúnyának tartott modelleket, akik nagyon jól keresnek!

Az ügynökségek visszautasították őket, most a legnagyobb divatmagazinokban szerepelnek, a luxusmárkák harcolnak értük, és elképesztően jól is keresnek. 

Ezt is szeretjük