Felesleges pénzt kiadni rájuk: 2 kozmetikai kezelés, ami nem használ
Eláruljuk, miért
Ne dőlj be minden csodát ígérő kozmetikai kezelésnek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan a divatnak nemcsak az öltözködés és smink terén hódolnak be, hanem a kozmetikai kezelések tekintetében is.

Mindez nem véletlen, Hollywood nyomása és a címlaplányok tökéletessége a hétköznapi nőkre igencsak nagy terhet ró, ami miatt az ember a saját pénztárcájához mérve igyekszik magából a legtöbbet kihozni.

Ezt a szépségipar ki is használja, eredményesnek kikiáltott kozmetikai kezeléseket ígérnek, melyek a legtöbbször nem fejtik ki a beígért hatást.

Narancsbőr elleni pakolások

Napjaink egyik legnagyobb esztétikai problémáját jelenti a narancsbőr megjelenése, és még a hírességeket sem kíméli.

A comb, fenék, csípő és has tájékán megjelenő göröngyök eltüntetése valóságos tortúra, a nők nagy százaléka bármit hajlandó lenne megtenni azért, hogy megszüntesse a problémát, a legkézenfekvőbb megoldás pedig az egyszerűen használható pakolás.

Mivel a cellulitisz nem egyik napról a másikra alakul ki, önmagában egyetlen krém nem fogja elmulasztani a problémát. Ezeknek a kozmetikumoknak a legtöbbje nem tud elég mélyre hatolni a bőrbe ahhoz, hogy valóban kifejthesse hatását, így teljesen mindegy, hogy az összetevői között milyen feszesítő anyagok szerepelnek.

Az egyetlen, amivel csökkenthető a narancsbőr mértéke, az az életmódváltás. Hagyd el a cukrot, a cigit, fogyassz több folyadékot és mozogj többet. Ez a négyes lehet a kulcsa a narancsbőr megszüntetésének, de ez is csak akkor, ha valóban tartod magad hozzájuk.

Csodaszérumok bőröregedés ellen az Yves Rocher-tól

Építsd be bőrápolási rutinodba az Yves Rocher Anti-Age Global éjszakai szérumát, melynek hatóanyagai egyedülálló, kétfázisú formulájának köszönhetően a bőr legmélyéig hatolnak. Innovatív textúrája a hialuronsav gélnek köszönhető, amely dupla koncentrációban tartalmaz rügynektárt és amelyben értékes olajok keverednek össze. A nappali Sejtmegújító szérum-eszencia és a Kétfázisú regeneráló éjszakai koncentrátum tökéletes duó, együttes napi használatuk kivételes sejtmegújuláshoz vezet.

Promóció

Botoxhatás

Sokan, akik szeretnének a valós életkoruknál fiatalabbnak látszani, önként és dalolva vetik magukat a botoxkezelésnek, hogy eltüntessék a ráncaikat.

A botulinum toxin, amelyet az eljárás során kötőszövetbe fecskendeznek, megbénítja az idegeket, aminek köszönhetően nem keletkeznek ráncok és szarkalábak az arcon.

Ez egy hatékony módszer, melynek néhány nap után válik láthatóvá az eredménye, de aztán az idő múlásával - ahogyan az anyag kiürül a szervezetből - el is tűnik. A botox működése egyedi és leutánozhatatlan, vagyis a botoxhatásúnak kikiáltott krémek, szérumok és egyéb kozmetikai termékek nem fognak olyan eredményt biztosítani, mint a szövetek mélyére juttatott toxin.

Káros a bőrre

A kezelések mellett a kozmetikumok összetevőivel sem árt óvatosnak lenni. Sokszor többet ártanak, mint használnak!

Lehet, hogy egyes alig látható ráncokat eltüntetnek ezek a kenceficék is, de komoly eredményt nem hoznak, hiszen - a narancsbőrös pakolásokhoz hasonlóan - nem tudnak annyira mélyre hatolni, hogy bénító hatásukat kifejthessék.

Ezt is szeretjük