Furcsán hordják a sztárok a kötött pulcsit - Nem melegít, de legalább divatos

Nem ez a legmegszokottabb módja a kötött pulcsi viselésének, de a sztárok erre esküsznek mostanában.

kotott pulcsi cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az, hogy mi számít éppen divatosnak, folyamatosan változik. Vannak klasszikus trendek, melyeket mindig sikkesnek talál az emberek nagy része, és vannak időszakos őrületek is, melyek olyan gyorsan csengenek le, amilyen gyorsan berobbantak a köztudatba.

Nemcsak a különböző darabok, fazonok változnak, hanem a viselési módjuk is. Például egy időben mindenki a nadrágba húzva hordta a pólót, aztán volt, amikor ez pont, hogy cikinek számított, most viszont újra divat lett. Legújabban pedig a kötött pulcsit hordják másképp a sztárok és a divatbloggerek, méghozzá úgy, hogy egy másik kiegészítőt helyettesítenek vele.

A sztárok most így viselik a kötött pulóvert

Bár a darab lényege, hogy melegítsen a hűvösebb időben, a legújabb trend esetén pont ezt, a legfontosabb funkcióját veszíti el majdnem teljesen. A sztárok ugyanis nem belebújnak a kedvencükbe, hanem a nyakukra kötik a legfurcsább módokon, tehát valójában sálként vagy palástként, hátmelegítőként használják.

Gigi Hadid és Alexa Chung is így viselik.
Gigi Hadid és Alexa Chung is így viselik.

A derékra kötött pulóver már megszokott látvány, és mellesleg praktikus is, hiszen, akinek melege lesz, és leveti a felsőjét, cipelni viszont nem akarja, az könnyedén köthet egy csomót az ujjaiból a csípője felett úgy, hogy még vagány összhatást is kap ezzel a módszerrel. Az idei őszi-téli mánia viszont már kevésbé kényelmes és hasznos megoldás.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem kényelmes, és nem is melegít

Igaz, nem új keletű hóbortról van szó: régóta vannak, akik néha-néha így hordják a belebújós pulcsikat, ám az elmúlt időszakban hatalmas trendként robbant be ez a megoldás. A sztárok és a fashionisták pedig korántsem praktikumból döntenek a viselési mód mellett, hanem azért, mert divatosnak számít. Ráadásul néhányan még tovább fejlesztették a technikát, és nemcsak megkötik a mellkasukon a darabot, hanem a legkülönbözőbb módokon tekerik a nyakuk köré vagy a vállukra. 

A Vogue-nál dolgozó Irina Linovich és egy blogger még furcsábban vették fel a pulcsit.
A Vogue-nál dolgozó Irina Linovich és egy blogger még furcsábban vették fel a pulcsit.

A párizsi divathéten a legfurcsább megkötési trükkökkel lehetett találkozni, a trend pedig egyre csak terjed annak ellenére, hogy egy kicsit sem kényelmes vagy hasznos. Sálként lógó ujjak, fordított, nyakon körbecsavart pulcsi - te bevállalnád valamelyiket?

Így viseld a kötött pulcsit!

Akkor is hordhatod változatosan, divatosan a kötött pulóvert, ha inkább a hagyományos, belebújós viselési módszerre szavaznál. Mutatunk néhány trükköt, mellyel nőies lesz, sőt, még karcsúbbnak és magasabbnak is láttat majd.

Ezt is szeretjük