Egy héten keresztül kókuszolajjal fehérítette a fogát - Képeken az eredmény
Részletesen elmesélte, és meg is mutatta, mit tapasztalt.

kokuszolaj
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kókuszolaj szuper hatásai nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is érvényesülnek. Ezért annyira népszerű arc- és hajápolóként: táplál, hidratál, sőt antibakteriális összetevői is vannak, ezért sok problémára természetes megoldást nyújthat.

Jótékony hatásai pedig a bőr és a haj mellett a szájban is hasznosnak bizonyulnak. Az indiaiak például már régóta használják fertőtlenítésre, öblögetésre és fogmosásra, mivel tisztít, és állítólag fehéríti is a fogakat. Ezt tesztelte le egy vállalkozó szellemű lány.

A kókuszolajos fogmosás hatása

Jane Brendlinger a Bustle-nek mesélte el, hogy 23 éves koráig csak ritkán járt fogorvoshoz, és rengeteg édességet evett, aminek meg is lett az eredménye. Fogai sárgás árnyalatúra változtak, fogkövesek lettek, és az egyik kilyukadt. Miután elment egy orvoshoz, és rendbe tetette őket, megfogadta, hogy jobban odafigyel majd a szájhigiéniára, ezért úgy döntött, kipróbálja a kókuszolajos fogmosást és öblögetést, amiről sok jót hallott. Azt olvasta ugyanis, hogy ez a módszer friss leheletet, tisztább és fehérebb fogakat varázsol.

kokuszolaj fogmosas

Ezért egy hétig mindennap húsz percen keresztül mosta a fogát, illetve öblögetett kókuszolajjal, amiről bevallotta, hogy nem volt kellemes élmény, de az eredményért bármire képes volt. Már az első alkalom után sokkal tisztábbnak és frissebbnek érezte a száját, amit a következő napokban is tapasztalt, de világosabb árnyalatot nem vett észre. Sőt, úgy látta, mintha sárgábbak lennének a fogai.

A cikk az ajánló után folytatódik

Végül a sárgás árnyalat elhalványult, és több változást észlelt: erősebb lett az ínye, szebbek a fogai, és a kókuszolajnak köszönhetően az ajkai puhábbak voltak, mint valaha. Elmesélte, bár drasztikus eredményt nem ért el, sokkal tisztábbnak és egészségesebbnek érezte a száját. Viszont úgy véli, nem ér napi húsz percet a változás, amit a kókuszolaj produkál. Hozzátette: lehet, hogy másoknak tényleg látványos lett az eredmény, ő nem építi be a napi rutinjába ezt a technikát. Bár tényleg nem eget rengető a különbség, a második képen egy picit fehérebbnek tűnnek a fogai.

kokuszolaj fogmosas2
Ezt is szeretjük