Ízekre szedték Kim Kardashian öltözködési stílusát: valódi nők hordták a ruháit
Mit szólnál, ha egy alkalomra magadra ölthetnéd Kim Kardashian extravagáns ruhatárát? Öt hétköznapi nő bevállalta.

kim-kardashian-pucer-cseresznyevirag-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Felesleges bemutatnunk Kim Kardashiant, hiszen a 38 éves reality-sztár időről időre sokkolja az internet népét hol a fenekéről, hol a sminkjéről, hol az extrém outfitjeiről készült fotóival.

Kardashian kisasszonyt lehet szeretni vagy utálni, ám annyi bizonyos: megjelenése senkit sem hagy hidegen. Ezúttal öltözködési stílusa került terítékre, méghozzá az amerikai Cosmopolitan jóvoltából. A magazin szerkesztői lehetőséget adtak öt hétköznapi nőnek arra, hogy egy alkalomra kipróbálhassák, vajon milyen lehet Kim ruháiban járni. 

Valódi nők pózoltak Kim Kardashian ruháiban

A szerkesztők választása nem is akármilyen ruhakölteményekre esett, ugyanis azokat a darabokat szemelték ki a mit sem sejtő nőknek, melyek ránézésre sem nem kényelmesek, sem nem hordhatóak.

- Mi a franc ez? - Úgy érzem magam, akár egy kolbász. - Te jó ég, lusta volt másik cipőt keresni, és inkább maradt a magassarkúnál? A vélemények, amennyire kendőzetlenek, éppoly szórakoztatóak, a képek láttán pedig olyan érzése támadhat az embernek, mintha visszarepültünk volna a nyolcvanas évekbe, amikor az elfuserált ízlésnek semmi sem szabott határt. Bár úgy tűnik, valami sosem változik.

Ezt is szeretjük