Képek! 8 öltözködési baki, amit a legtöbb nő elkövet
Így kerüld el őket!
A kis részleteken is elcsúszhat minden, ha átsiklik felettük a figyelmed. Íme, a legtipikusabb bűnök!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok nő szinte tudatában sincs annak, hogy valami hibádzik a megjelenésében. Bár ők sem töltenek kevesebb időt a tükör előtt, és a divatnak sem fordítanak hátat, megesik, hogy néhány aprócska részlet felett átugranak. 

Olykor pedig egy szösszenetnyi baki is elegendő ahhoz, hogy valaki slamposnak tűnjön, függetlenül attól, hogy mennyit költött a ruháira. A félresikerült öltözékek problémája általában arra vezethető vissza, hogy a legtöbb nő egyáltalán nem ismeri a saját testarányait, illetve a bennük rejlő lehetőségeket.

A súlyával mindenki tisztában van, sőt, egyesek a testtömegindexüket is folyamatos ellenőrzés alatt tartják, de azt sem árt figyelembe venni, hogy az alaptestalkaton miként oszlanak el a pluszkilók.

Az alsó- és felsőtest, valamint a csípőszélesség és a mellbőség egymáshoz való viszonyát vizsgálva a vékony hölgyemények esetében is előfordulhat, hogy bizonyos ruhafazonok teljességgel előnytelenek számukra.

A legtipikusabb ízlésficamos tévedések azonban hanyagságból keletkeznek. Ilyenkor szintén a részletekben bújik meg az ördög, tehát érdemes odafigyelni az alábbiakra!

A leggyakoribb rémtettek

A stílus meglehetősen szubjektív dolog, amit általában az ember egyénisége diktál. Ám akadnak olyan íratlan öltözködési szabályok, melyeket inkább a jó ízlés sugall.

A csípőnadrágok megjelenése óta elsőrangú rémtettnek számít az úgynevezett kőműves dekoltázs, amikor ülő helyzetben a mit sem sejtő nőszemély bugyit villant.

Bagatellnek tűnhet, de az egész megjelenést olcsóvá és közönségessé teszi az illető kisugárzását. Pedig egyszerűen megelőzhető a probléma, ha már a próbafülkében aláveted a nadrágot az ülőtesztnek. Amennyiben ragaszkodsz az alacsony derekú nadrágokhoz, bugyiból is csípőfazont válassz.

Hasonlóképpen visszatetsző a félvállas felsők alól kikandikáló melltartópánt, különösképpen, ha kinyúlt és feslett. Aki a vállat szabadon hagyó ruhadarabokat kedveli, mindenképp szerezzen be magának multiway cicifixeket, amiknek többféleképpen alakítható és levehető a pántjuk.

Ugyanez a helyzet a fehér pólók és blúzok alól átsejlő piros vagy fekete melltartókkal, melyek földig rombolják az összképet. Pedig a fehérnemű-kínálat tele van testszínű alsóneműkkel: mellbetétes trikókkal és diszkrét cicifixekkel.

Nyolc öltözködési baki, amit a legtöbb nő elkövet

Ha kíváncsi vagy még több öltözködési bakira, nézd meg a képgalériánkat, melyből azt is megtudhatod, hogyan kerüld el a nagy tévedéseket.

Ezt is szeretjük