Ciciformálás szike nélkül: képeken a legjobb mellnövelő melltartók
A szivacsos bélés mellett a cicifix fazonjára is ügyelned kell, ha fel akarod turbózni a mellméretedet!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hamarosan meghozza az ősz a hűvösebb napokat, ami rossz hírt jelent a kismellűek táborának, hiszen a vastag pulóverréteg alatt még inkább eltűnhetnek az aprócska domborulatok. Amennyiben elégedetlen vagy a kebelméreteddel, vagy a formájával nem tudsz kibékülni, a legújabb trendek felkorbácsolhatják benned a komplexusokat. A légiesen könnyed, áttetsző muszlinblúzokban és a szűk garbókban kényelmetlenül érezheted magad, ha tenyérnyi idomokkal látott el a természet, mert ezek a ruhadarabok jobban odaterelik a figyelmet.

Ám, a divatról sem muszáj lemondanod, és a sebészkést is elfelejtheted, mert a megoldás roppant egyszerű: push up melltartó a neve.

Ez a kijelentés nyilván nem tartalmaz nagy újdonságokat számodra, azonban nem árt tudnod, hogy a cicifix bélésébe rejtett párnácska még nem minden. Sokkal szembetűnőbb méretváltozást idézhetsz elő a különféle csodafazonokkal, melyek egyaránt képesek megemelni és formára igazítani a rakoncátlan melleket, ami még pár centivel fokozhatja a dúsabb hatást.

Így találj rá a tökéletes fazonra!

Az optikai mellnövelés alapjául a melltartó fazonkialakítása szolgál, de a ciciforma szempontjából az sem lényegtelen, hogy milyen irányból történik az aládúcolás.

A kagyló alakú kosárral rendelkező balconnet-szabás azoknak ajánlott, akiknek felül laposabb, alul tömörebb a mellük. Ha azonban kerek, alma típusú keblekkel rendelkezel, kipróbálhatod a topszerű cicifixeket is, melyeknél a dupla rétegű szabás, valamint a félkörívű kosárforma garantálja a teltebb idomok látszatát.

A V-alakban dekoltált pillangófazonok oldalirányból párnázottak, így összeterelik az egymástól elforduló, távol ülő domborulatokat. Az esőcsepp formájú melltartók pedig azokon a ciciken mutatnak jól, melyek inkább összetartanak. Amennyiben kissé már megereszkedtek a büszkeségeid, olyan megoldások ideálisak számodra, amiknek enyhén homorú félkörívet ad a dekoltázsa, és alulról támasztanak.

A legjobb mellnövelő melltartók

Megmutatjuk a legelőnyösebb kebelnövelő melltartófazonokat, melyekkel dúshatású, csábos ütközőket varázsolhatsz magadnak!

Az extra tuningolás érdekében a zselés push up modellek vagy a nyakba csatolható darabok felé kacsintgass. Az áttetsző blúzok alatt egyéb optikai szemfényvesztéssel is élhetsz: színes mintákkal, fényes anyagokkal, esetleg rétegelt csipkékkel turbózhatod fel a látványt.

Ezt is szeretjük