Ezek voltak Katalin hercegné legdrágább ruhái - Majdnem 4 millió forintot ért a legborsosabb árú darabja

Az esküvői ruháján kívül is viselt gyönyörű, méregdrága kreációkat Katalin hercegné.

Katalin hercegné legdrágább ruhái
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné stílusáért szinte mindenki rajong, nem véletlenül őt tartják az egyik legjobban öltözött előkelőségnek. Minden alkalommal, ahányszor csak kilép a nyilvánosság elé, nőies, elegáns és kifinomult, mégis divatos összeállításokban tündököl.

Persze, sokan mondják, hogy nincs nehéz dolga, hiszen saját stylistja van, ráadásul nem kell éppen spórolnia, mert akár a legdrágább darabokat is könnyedén megszerezheti magának. 

Katalin hercegné legdrágább ruhái

Bár Katalin hercegné nem használja ki a királyi kasszát annyira, amennyire tehetné, és az uralkodócsalád legtöbbet költő tagjai között csak a negyedik helyet foglalja el, néha így is az átlagember számára elképzelhetetlen összegeket költ a szettjeire. Az elmúlt években több milliót érő kreációkban is láthatta a világ: képeken mutatjuk a legdrágább ruháit növekvő sorrendben azok közül a dizájnerdarabok közül, melyeknek ismert az ára. Természetesen 434 ezer dolláros, azaz körülbelül 123 millió forintos menyasszonyi ruháján kívül.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Fotók: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük