Karcsúsító kis fekete ruhák
Egy kis fekete mindig jó választás, főleg, ha még karcsúsít is.

Dia

 	Pocakleplező tünemények  	Még azoknak is lehet egy kis zavaró pocakjuk, akik alapvetően vékonyak, ám ettől még nem muszáj teljesen elrejteni az alakot. Az empire-szabású, pánt nélküli ruhák kifinomultan szexisek, ráadásul a dekoltázsra terelik a hangsúlyt. Ha a derékvonaladdal elégedett vagy, de nem akarsz egész este behúzott hassal pózolni a partin, a babydoll jellegű fazon helyett válassz olyan csőruhát, mely a mell alatt beszűkül, de a húzott rész könnyed anyagredőket képez a problémás helyen.

Pocakleplező tünemények

Még azoknak is lehet egy kis zavaró pocakjuk, akik alapvetően vékonyak, ám ettől még nem muszáj teljesen elrejteni az alakot. Az empire-szabású, pánt nélküli ruhák kifinomultan szexisek, ráadásul a dekoltázsra terelik a hangsúlyt. Ha a derékvonaladdal elégedett vagy, de nem akarsz egész este behúzott hassal pózolni a partin, a babydoll jellegű fazon helyett válassz olyan csőruhát, mely a mell alatt beszűkül, de a húzott rész könnyed anyagredőket képez a problémás helyen.

Dia

	Alaknyújtó fazonok	A rakott szoknyás és az anyagkontrasztos kreáció is megnyújtja a sziluettet. Az előbbi alacsonyaknak, az utóbbi inkább magasaknak ajánlott, ha csupán az alakfinomítás a cél. Az sem utolsó szempont, hogy ezzel a két fazonnal könnyen megvalósítható a most divatos hollywoodi vintage stílus, mely a negyvenes évek hangulatát idézi. Nem kell más hozzá, mint néhány múltidéző kiegészítő.

Alaknyújtó fazonok

A rakott szoknyás és az anyagkontrasztos kreáció is megnyújtja a sziluettet. Az előbbi alacsonyaknak, az utóbbi inkább magasaknak ajánlott, ha csupán az alakfinomítás a cél. Az sem utolsó szempont, hogy ezzel a két fazonnal könnyen megvalósítható a most divatos hollywoodi vintage stílus, mely a negyvenes évek hangulatát idézi. Nem kell más hozzá, mint néhány múltidéző kiegészítő.

Dia

 	Körte alakra  	A körte alak átka, hogy a keskeny vállak és a kis cicik miatt a széles csípő robusztusabbnak tűnik, mint amilyen valójában. Ám a felül díszes, alul redőzött ruhákkal egyszerűen helyreállíthatod az arányaidat. A tüllrózsák nemcsak dekoratívak, hanem optikailag feltuningolják a ciciket, de egy érdekesen dekoltált remekművel a vállaid szélességét is széthúzhatod. Így a derekad karcsúbbnak, a feneked és a csípőd pedig kisebbnek fog tűnni.

Körte alakra

A körte alak átka, hogy a keskeny vállak és a kis cicik miatt a széles csípő robusztusabbnak tűnik, mint amilyen valójában. Ám a felül díszes, alul redőzött ruhákkal egyszerűen helyreállíthatod az arányaidat. A tüllrózsák nemcsak dekoratívak, hanem optikailag feltuningolják a ciciket, de egy érdekesen dekoltált remekművel a vállaid szélességét is széthúzhatod. Így a derekad karcsúbbnak, a feneked és a csípőd pedig kisebbnek fog tűnni.

Dia

	Szexisen furfangos	Ha széles a csípőd, mindig felülre irányítsd a figyelmet, amit szexis részletmegoldásokkal is megtehetsz, ha nem feszengősen elegáns, hanem felszabadultabb partiba vagy hivatalos. Arra törekedj, hogy a ruha alsó részén semmilyen zavaró díszítés ne legyen, csupán könnyed, lebegő szabásvonalak öleljék körbe a csípődet. Egy divatos hosszú nyaklánccal fokozhatod az alaknyújtó hatást, vagy hangsúlyosabbá teheted a válladat egy szőrmegallérral.

Szexisen furfangos

Ha széles a csípőd, mindig felülre irányítsd a figyelmet, amit szexis részletmegoldásokkal is megtehetsz, ha nem feszengősen elegáns, hanem felszabadultabb partiba vagy hivatalos. Arra törekedj, hogy a ruha alsó részén semmilyen zavaró díszítés ne legyen, csupán könnyed, lebegő szabásvonalak öleljék körbe a csípődet. Egy divatos hosszú nyaklánccal fokozhatod az alaknyújtó hatást, vagy hangsúlyosabbá teheted a válladat egy szőrmegallérral.

Dia

 	Teltebb idomokra  	A homokóra típusok azért szerencsések, mert a pluszkilók egyenletesen, arányosan oszlanak el rajtuk. A dús kebleket és a széles csípőt karcsú derekuk hozza egyensúlyba, éppen ezért azt mindenképp hangsúlyozniuk kell. Az ilyen alakot nem eltakarni, csupán finomítani érdemes. Az átlapolt ruhák a legalkalmasabbak erre, hiszen szűkítik a derékvonalat, diszkréten kiemelik a melleket, a csípőt pedig slankítják.

Teltebb idomokra

A homokóra típusok azért szerencsések, mert a pluszkilók egyenletesen, arányosan oszlanak el rajtuk. A dús kebleket és a széles csípőt karcsú derekuk hozza egyensúlyba, éppen ezért azt mindenképp hangsúlyozniuk kell. Az ilyen alakot nem eltakarni, csupán finomítani érdemes. Az átlapolt ruhák a legalkalmasabbak erre, hiszen szűkítik a derékvonalat, diszkréten kiemelik a melleket, a csípőt pedig slankítják.

Dia

	Szűk, de csalafinta	Amennyiben arányos homokóra alakkal rendelkezel, a szűk kreációkról sem kell lemondanod, ám lehetőleg letisztult fazont válassz. Az is jó, ha néhány aprócska, trükkös részletmegoldás eltereli a figyelmet a problémás helyekről. A combközépig érő, V-kivágású ruha a fekete színnel együtt már önmagában slankít, de a derékig futó dupla dekoltázs, valamint a csípőszélességet megtörő átlós szabásvonal profibb szintre emeli az alaknyújtó mágiát.

Szűk, de csalafinta

Amennyiben arányos homokóra alakkal rendelkezel, a szűk kreációkról sem kell lemondanod, ám lehetőleg letisztult fazont válassz. Az is jó, ha néhány aprócska, trükkös részletmegoldás eltereli a figyelmet a problémás helyekről. A combközépig érő, V-kivágású ruha a fekete színnel együtt már önmagában slankít, de a derékig futó dupla dekoltázs, valamint a csípőszélességet megtörő átlós szabásvonal profibb szintre emeli az alaknyújtó mágiát.

Dia

 	Rafinált vállkeskenyítők  	Nem biztos, hogy a pluszkilók, lehet, az arányaid zavaróak. A testalkatodon nem változtathatsz, de egy megfelelő ruhával optikailag kijavíthatod az apró hibákat. A sportos alakra jellemző a hangsúlytalan, szögletes csípő, mely egybefolyik a derékrésszel. A vállak így jóval szélesebbnek, erősebbnek tűnnek. A dupla szoknyás peplum fazon nőies ívet ad az alsó fertályodnak, ezáltal egyensúlyba kerül a felsőtest arányaival. A félvállas megoldásokkal hasonló hatást érhetsz el.

Rafinált vállkeskenyítők

Nem biztos, hogy a pluszkilók, lehet, az arányaid zavaróak. A testalkatodon nem változtathatsz, de egy megfelelő ruhával optikailag kijavíthatod az apró hibákat. A sportos alakra jellemző a hangsúlytalan, szögletes csípő, mely egybefolyik a derékrésszel. A vállak így jóval szélesebbnek, erősebbnek tűnnek. A dupla szoknyás peplum fazon nőies ívet ad az alsó fertályodnak, ezáltal egyensúlyba kerül a felsőtest arányaival. A félvállas megoldásokkal hasonló hatást érhetsz el.

Dia

	Derékhangsúlyos darabok	Ezek a fazonok a derékkarcsúsítás mesterei, hiszen úgy szűkül és bővül a sziluettjük, mint két, csúcsával egymásra fordított háromszögé. A szögletes vállú megoldás remek választás lehet körte alkatúaknak is.

Derékhangsúlyos darabok

Ezek a fazonok a derékkarcsúsítás mesterei, hiszen úgy szűkül és bővül a sziluettjük, mint két, csúcsával egymásra fordított háromszögé. A szögletes vállú megoldás remek választás lehet körte alkatúaknak is.

Dia

 	Csipkecsodák  	A csipke drámai, divatos, mindenképp partira termett anyag - ha viszont szűk fazonnal találkozik, felerősödik a szélesítő hatása, ezért óvatosan kell vele bánni. Használd ki a fekete szín, a derékhangsúlyos A-vonalú szabás és a könnyed redők együttes karcsúsító erejét, így a csipke nem fordul ellened. Az efféle tünemények stílusát kreatívan alakíthatod, hiszen nagyszerűen meg lehet idézni velük az ötvenes évek divatját.

Csipkecsodák

A csipke drámai, divatos, mindenképp partira termett anyag - ha viszont szűk fazonnal találkozik, felerősödik a szélesítő hatása, ezért óvatosan kell vele bánni. Használd ki a fekete szín, a derékhangsúlyos A-vonalú szabás és a könnyed redők együttes karcsúsító erejét, így a csipke nem fordul ellened. Az efféle tünemények stílusát kreatívan alakíthatod, hiszen nagyszerűen meg lehet idézni velük az ötvenes évek divatját.

Dia

 	Ha vastag a lábad  	A negyvenes évek divatjából éppúgy profitálhatsz! Ez nemcsak egy érzéki, nőies stílus, hanem olyan fazonokat részesít előnyben, melyek előnyösek lehetnek számodra, ha vastag a combod és széles a csípőd. A fekete, midi tearuhák első ránézésre unalmasnak tűnhetnek, de a megfelelő kiegészítőkkel összeboronálva egészen új életre kelnek. Engedd el a fantáziád, és jelenj meg úgy a partin, mint aki épp a mozivászonról lépett le.

Ha vastag a lábad

A negyvenes évek divatjából éppúgy profitálhatsz! Ez nemcsak egy érzéki, nőies stílus, hanem olyan fazonokat részesít előnyben, melyek előnyösek lehetnek számodra, ha vastag a combod és széles a csípőd. A fekete, midi tearuhák első ránézésre unalmasnak tűnhetnek, de a megfelelő kiegészítőkkel összeboronálva egészen új életre kelnek. Engedd el a fantáziád, és jelenj meg úgy a partin, mint aki épp a mozivászonról lépett le.

Blog.hu ajánló
Fotó: