6 nőies egyberuha, ha korrigálni szeretnél az alakodon

2015 őszi ruha divat

Szeretnél felvenni egyberuhát az irodába? Ilyet válassz!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ha van rajtad egy kis felesleg, az nem azt jelenti, hogy ne hordhatnál szűkebb fazonú egyberuhát, vagy olyan szabásút, amely kihangsúlyozza a homokóra alakodat, csak tudni kell, hogy milyet érdemes választani ahhoz, hogy a legelőnyösebb oldaladat mutathasd.

Ehhez az első és legfontosabb szabály az, hogy érezd jól magad a ruhában, és hogy a te saját stílusoddal egyezőnek érezd. Ha ez stimmel, akkor kényelmesen és magabiztosan mozoghatsz benne az élet különböző területein, munkahelyen és magánéletben egyaránt.

Ezen felül két nagy csoportra lehet bontani a számodra előnyös ruhákat: vannak, amelyek nyúlánkabbnak mutatnak optikailag, és vannak, amelyek derekat rajzolnak neked.

Ha tetszenek a szűkebb fazonok, akkor válassz egyszínű modelleket, lehetőleg valamely sötét árnyalatban, de nem kell feltétlenül a feketére korlátozódnod. Ha azonos színű harisnyát is választasz egy ilyen ruhához, az optikailag meg fogja nyújtani az alakodat, és annak ellenére, hogy szűk fazon, nem fogsz benne ducinak látszani.

A derekadat is nyugodtan hangsúlyozhatod a következőképpen: ha a felesleg mellett is homokóra alakod van, akkor a szűk fazonokhoz is használhatsz övet. Ha nincs kifejezetten homokóra alakod, akkor rásegíthetsz egy karcsúsított, derékban szabott ruhával, aminek a szoknyarésze erősen bővül. Ezzel a fazonnal ugyanis gyakorlatilag megrajzolod magadnak azt az alakot, amit el szeretnél érni.

További tippeket találsz még konkrét példákkal alábbi galériánkban, úgyhogy érdemes végiglapozgatnod!

A sztárok sem tökéletesek

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy nem csak a csontvékony modellek szépek - és a sztárok között sem mindenki nádszál, csak a fotóikon annak mutatják magukat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a sztárok láthatóan manipulált fotói. Nézd meg az alábbi fotókat, ők sem tökéletesek!

Ezt is szeretjük