Ez a plus size modell aztán tényleg szereti a saját testét! Retusálás nélkül posztolt képet!
Szeretné, ha mások nem mennének azon keresztül, amin neki kellett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Iskra Lawrence a brit plus size modell feladta arra irányuló harcát, hogy tökéletes legyen, és ezt nem is tudta volna jobban bizonyítani, mint hogy retusálás nélküli képet posztolt magáról az Instagramon.

A fotósorozatot Ashley Wilson készítette, akinek a modell külön megköszönte, hogy minden fotózásával a nőket ünnepli, és hogy sohasem retusálta a róla készült képeket. A modell egyébként jó ideje harcol azért, hogy mindenki elfogadja a saját testét, és hogy segítsen azoknak, akiknek ez nem megy.

Szeresd önmagad

Lawrence régebben étkezési zavarokkal küzdött, sok nehézségen ment keresztül ahhoz, hogy végre elfogadja és szeresse a testét. A modell csodálatosan néz ki a fotókon, ahol egy nude felsőn és egy tangán kívül semmi más nincs rajta. Büszkén vállalja vonalait, és magabiztosan pózol a kamerának.

 

i s k r a (@iskra) által közzétett fénykép,

 

A modell egyébként egyik úttörője a Szeressük önmagunkat kampánynak, ez bátorította most is arra, hogy megossza rajongóival a fotókat. TED-es megmozdulásokon is részt vesz, előadást is tartott már. A lány azt vallja: "Ahogy feladod a törekvést a tökéletességre, az életed azonnal pozitív irányba indul el." A tökéletlenségekkel együtt vagyunk önmagunk. Így vagyunk tökéletesek.

Új évi kihívás

A modell a Self magazinnak azt nyilatkozta, nem akarja, hogy mások is keresztülmenjenek azon, amin neki kellett. Sok harca volt önmagával. Azt szeretné, ha ők egyszerűen csak szeretnék a testüket, és megértenék, milyen fontos is ez. 

Iskra egyébként most a Self magazin új évi kihívását reklámozza, amivel egy kisebb botrányba is keveredett már, mert túl szigorúnak tartotta a program keretén belül kiírt diétát. Ezt azóta ki is húzták a programból. 

Iskra ugyanis azt mondja, nem hisz a diétákban. Azt mondja, a kihívásban neki a kezdetektől fogva a fitneszrésze volt fontos, hogy megmutassa kedvenc gyakorlatait, melyek nem is kifejezetten a fogyásra, hanem inkább arra irányulnak, hogy egészséges és boldog legyél a saját testedben.  

Ezt is szeretjük