A divatdiktátor kutyus stílusosabb, mint a legtöbb influenszer - Elképesztően sikkes szettekben pózol
Kétségkívül az aprócska Boobie Billie a világ legdivatosabb kutyája.

boobie billie cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki rendszeresen használja az Instagramot, az már hozzászokott, hogy számos olyan fotóval találkozik, amelyeken az influenszerek méregdrága holmikban, szinte álomszerű, erősen retusált háttér előtt pózolnak. 

A hasonló képek között azonban szinte biztosan mindenkinek megakadna a szeme a világ egyik legkisebb divatbloggerén, aki nem más, mint a 2,7 kilós csivava keverék kutyus, Boobie Billie.

Ő az Instagram legdivatosabb kutyája

A négylábú gazdija először 2019 decemberében posztolt kedvencéről egy hihetetlenül menő fotót, melyen a kutyus egy halványlila overallban és aprócska sportcipőkben áll modellt büszkén a kamerának. Innentől pedig nem volt megállás: a kép akkora sikert aratott, hogy a kedvencről azóta már számtalan hasonló készült. Boobie Billie elképesztően divatos, drága szettekben pózol, és cuki, vicces posztjaiért rajonganak a netezők. A divatdiktátor ebet ma már több mint 169 ezren követik, tulajdonosa pedig, bár igyekszik titkolni kilétét, néhány magazin felkeresésére mesélt egy kicsit a legaranyosabb influenszerről. Összegyűjtöttük a négylábú legsikkesebb szettjeit.

Képek: Instagram/boobie_billie.

Ezt is szeretjük