Ilyen pólót hordj, ha széles a vállad és kicsi a melled
Egy jó pólóval könnyen javíthatsz az arányaidon.

Dia

 	V-nyakú megoldások 	A széles kivágásokkal ellentétben a V-nyak optikailag keskenyíti a vállakat, különösen akkor, ha egyszínű pólókkal találkozik. Mindemellett összetereli és kihangsúlyozza a ciciket, ám ehhez nem kell túlzásokba esned a dekoltázs mélységét illetően. A diszkrét, zártszögű nyakkivágások megnyújtják a nyak vonalát, miközben függőleges irányba terelik a tekintetet, így sokkal légiesebbnek, nőiesebbnek tűnhet az alakod.

V-nyakú megoldások

A széles kivágásokkal ellentétben a V-nyak optikailag keskenyíti a vállakat, különösen akkor, ha egyszínű pólókkal találkozik. Mindemellett összetereli és kihangsúlyozza a ciciket, ám ehhez nem kell túlzásokba esned a dekoltázs mélységét illetően. A diszkrét, zártszögű nyakkivágások megnyújtják a nyak vonalát, miközben függőleges irányba terelik a tekintetet, így sokkal légiesebbnek, nőiesebbnek tűnhet az alakod.

Dia

 	Furfangos tippek 	A széles vállak robusztussá teszik a testalkatot, még akkor is, ha nincs rajtad súlyfelesleg. Így elsősorban az a cél, hogy nőiesebbé és íveltebbé varázsold a vonalaidat, amennyiben a sportos tégla típusba tartozol. A félkörben kivágott dekoltázsok a mellekre terelik a figyelmet, de csak akkor nem szélesítik a vállaidat, ha inkább öblösek, mint szélesek. A hosszított fazonú pólókat viseld övvel, hogy a derekad is hangsúlyt kapjon. A húzott, ráncolt oldalvarrás szintén jó trükk, mert kerekebbnek láttatja a csípődet, ami így egyensúlyba kerül a vállszélességeddel. Ezáltal a derekad is karcsúbbnak tűnhet.

Furfangos tippek

A széles vállak robusztussá teszik a testalkatot, még akkor is, ha nincs rajtad súlyfelesleg. Így elsősorban az a cél, hogy nőiesebbé és íveltebbé varázsold a vonalaidat, amennyiben a sportos tégla típusba tartozol. A félkörben kivágott dekoltázsok a mellekre terelik a figyelmet, de csak akkor nem szélesítik a vállaidat, ha inkább öblösek, mint szélesek. A hosszított fazonú pólókat viseld övvel, hogy a derekad is hangsúlyt kapjon. A húzott, ráncolt oldalvarrás szintén jó trükk, mert kerekebbnek láttatja a csípődet, ami így egyensúlyba kerül a vállszélességeddel. Ezáltal a derekad is karcsúbbnak tűnhet.

Dia

 	Peplum fazon 	A most divatos peplum fazonnal úgyszintén a csípődet hangsúlyozhatod, ezáltal a vállak szélessége kevésbé lesz szembetűnő. A különszabott, kiszélesedő csípőszoknya a derékvonalat is íveltebbé varázsolja, így a cicik hangsúlyosabbak lesznek. A zárt nyakrész köztudottan kiemeli a domborulatokat, mert tömörít, viszont könnyen előnytelenné válhat, ha pluszkilók vannak rajtad. Amennyiben vastag a karod, a félkör alakú pólóujjak nem ideálisak számodra.

Peplum fazon

A most divatos peplum fazonnal úgyszintén a csípődet hangsúlyozhatod, ezáltal a vállak szélessége kevésbé lesz szembetűnő. A különszabott, kiszélesedő csípőszoknya a derékvonalat is íveltebbé varázsolja, így a cicik hangsúlyosabbak lesznek. A zárt nyakrész köztudottan kiemeli a domborulatokat, mert tömörít, viszont könnyen előnytelenné válhat, ha pluszkilók vannak rajtad. Amennyiben vastag a karod, a félkör alakú pólóujjak nem ideálisak számodra.

Dia

 	Denevérujj és ejtett nyak 	A denevérujjak lezserré teszik ugyan az összképet, de a kis cicik mégsem vesznek el az efféle pólófazonokban, hiszen a karöltő alatt a szabásvonalak beszűkülnek, illetve mellmagasságba terelik a tekintetet. A laposan ívelt nyakkivágás csak akkor nem húzza szét a vállakat, ha elég bő ahhoz, hogy az egyik válladról szexisen lecsusszanjon. Az átlós dekoltázs ugyanis megtöri a vállszélességet. Erre a célra félvállas, aszimmetrikus pólókat is választhatsz.

Denevérujj és ejtett nyak

A denevérujjak lezserré teszik ugyan az összképet, de a kis cicik mégsem vesznek el az efféle pólófazonokban, hiszen a karöltő alatt a szabásvonalak beszűkülnek, illetve mellmagasságba terelik a tekintetet. A laposan ívelt nyakkivágás csak akkor nem húzza szét a vállakat, ha elég bő ahhoz, hogy az egyik válladról szexisen lecsusszanjon. Az átlós dekoltázs ugyanis megtöri a vállszélességet. Erre a célra félvállas, aszimmetrikus pólókat is választhatsz.

Dia

 	Bő fazonok 	A T-vonalú, túlméretezett pólók leginkább akkor áldásosak, ha nemcsak a vállad széles, hanem a karod is vaskosabb a kelleténél, esetleg van egy kis pocakod. Bár hízáskor a mellek picit megduzzadnak, még nem törvényszerű, hogy hangsúlyosabbá válnak, mint korábban, mert a vállszélesség és a karvastagság elvonhatja róluk a figyelmet. Húsos felkar esetén válassz háromnegyedes ujjú fazont, de ha nincs bajod a karod kerületével, akkor se tűrd fel nagyon magasra a pólód ujját, mert úgy nagyobb hangsúlyt kapnak a vállaid. Ügyelj arra, hogy a felsőd lágy esésű legyen, a környakú megoldásokat pedig hosszú nyaklánccal viseld.

Bő fazonok

A T-vonalú, túlméretezett pólók leginkább akkor áldásosak, ha nemcsak a vállad széles, hanem a karod is vaskosabb a kelleténél, esetleg van egy kis pocakod. Bár hízáskor a mellek picit megduzzadnak, még nem törvényszerű, hogy hangsúlyosabbá válnak, mint korábban, mert a vállszélesség és a karvastagság elvonhatja róluk a figyelmet. Húsos felkar esetén válassz háromnegyedes ujjú fazont, de ha nincs bajod a karod kerületével, akkor se tűrd fel nagyon magasra a pólód ujját, mert úgy nagyobb hangsúlyt kapnak a vállaid. Ügyelj arra, hogy a felsőd lágy esésű legyen, a környakú megoldásokat pedig hosszú nyaklánccal viseld.

Dia

 	Átlós minták 	A most divatos vízszintes tengerészcsíkok abszolút előnytelenek számodra. Ezekről muszáj lemondanod, de az átlós mintákat bátran viselheted. Ha a pólód nyakrésze vagy alja aszimmetrikusan szabott, biztos lehetsz benne, hogy nem kerül előtérbe a széles vállad. A sálesésű nyakkivágás rendkívül nőies, és a mellek felé vonzza a tekintetet. Még jobb, ha az ujjak egyszínűek és a szabásvonaluk a nyak felé irányul.

Átlós minták

A most divatos vízszintes tengerészcsíkok abszolút előnytelenek számodra. Ezekről muszáj lemondanod, de az átlós mintákat bátran viselheted. Ha a pólód nyakrésze vagy alja aszimmetrikusan szabott, biztos lehetsz benne, hogy nem kerül előtérbe a széles vállad. A sálesésű nyakkivágás rendkívül nőies, és a mellek felé vonzza a tekintetet. Még jobb, ha az ujjak egyszínűek és a szabásvonaluk a nyak felé irányul.

Dia

 	Trükkös szabás 	A különszabott ujjú pólóknál a karöltő varrása általában a vállcsúcson halad körbe, ami nem olyan feltűnő, de kis mértékben mégiscsak kiemeli a vállakat, különösen szűk fazonok esetén. Sokkal ideálisabb a nyak felé haladó varrás, melyet dísztűzésekkel tesznek feltűnőbbé. Ha az ujjakat leszámítjuk, ez a szabás nagyon hasonlít a háromszög alakú, nyakba csatolható felsők vonalára, melyek köztudottan keskenyítik a vállszélességet, ugyanakkor a melleket is kidomborítják. Ha egyszínű változatban nem teljes a hatás, vállalj be egy feliratos kreációt, ami pont a cicidet hangsúlyozza.

Trükkös szabás

A különszabott ujjú pólóknál a karöltő varrása általában a vállcsúcson halad körbe, ami nem olyan feltűnő, de kis mértékben mégiscsak kiemeli a vállakat, különösen szűk fazonok esetén. Sokkal ideálisabb a nyak felé haladó varrás, melyet dísztűzésekkel tesznek feltűnőbbé. Ha az ujjakat leszámítjuk, ez a szabás nagyon hasonlít a háromszög alakú, nyakba csatolható felsők vonalára, melyek köztudottan keskenyítik a vállszélességet, ugyanakkor a melleket is kidomborítják. Ha egyszínű változatban nem teljes a hatás, vállalj be egy feliratos kreációt, ami pont a cicidet hangsúlyozza.

Dia

 	Trendi minták 	A most divatos nagyon színes, kaotikus minták többsége csak ronthat az alakodon, ám némi kompromisszumot megkockáztathatsz. Bár a pöttyök tömörebbé teszik a felsőtestet, a vállakat nem húzzák szét, és amennyiben derékhangsúlyos nadrággal vagy szoknyával viseled a pólódat, kevésbé tömbösítik az alakodat. Azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy a derékkarcsúsítás kiemeli a melleket. A virágmintákat csak akkor vállald be, ha a pólód ujjára és a vállrészre nem terjednek ki.

Trendi minták

A most divatos nagyon színes, kaotikus minták többsége csak ronthat az alakodon, ám némi kompromisszumot megkockáztathatsz. Bár a pöttyök tömörebbé teszik a felsőtestet, a vállakat nem húzzák szét, és amennyiben derékhangsúlyos nadrággal vagy szoknyával viseled a pólódat, kevésbé tömbösítik az alakodat. Azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy a derékkarcsúsítás kiemeli a melleket. A virágmintákat csak akkor vállald be, ha a pólód ujjára és a vállrészre nem terjednek ki.

Dia

 	Szívecskék 	Az idei kínálatban a szívecskés pólók is megszaporodtak, ami jó hír azoknak, akik domborúbb cicikre vágynak. A mellkason ékeskedő nagy szívalakzat kiemeli az apró idomokat, a vállakat viszont nem bántja.

Szívecskék

Az idei kínálatban a szívecskés pólók is megszaporodtak, ami jó hír azoknak, akik domborúbb cicikre vágynak. A mellkason ékeskedő nagy szívalakzat kiemeli az apró idomokat, a vállakat viszont nem bántja.

Dia

 	Cici-szemüveg 	Hasonló hatást érhetsz el a szemüvegkeret-mintával, mely szintén fellelhető a pólóválasztékban. A kerek formák felnagyítják és előtérbe helyezik az alattuk rejlő idomokat, bármilyen kicsik is legyenek.

Cici-szemüveg

Hasonló hatást érhetsz el a szemüvegkeret-mintával, mely szintén fellelhető a pólóválasztékban. A kerek formák felnagyítják és előtérbe helyezik az alattuk rejlő idomokat, bármilyen kicsik is legyenek.

Dia

 	Diszkrét dekoltázs, kis hangsúllyal 	A szűk fazonhoz rendelt zárt nyakkivágás nem minden esetben kedvező számodra, ezért jobban kell ügyelned a részletekre. A csapott ujjmegoldások megtörik a vállak szélességét, a kontrasztos gallér pedig felülre, a nyakra vonzza a tekintetet. A magasan záródó dekoltázs mindig tömörít, így a kis ciciknek különösen előnyös, a zömök felsőtestnek viszont már nem annyira. Ha a csípődet vízszintes vonalakkal tuningolod, a kerülete egyensúlyba kerül a vállszélességeddel. Egyetlen minta is hatásos fegyver lehet az optikai csalásban, amennyiben a dekoltázsodra vonja a figyelmet.

Diszkrét dekoltázs, kis hangsúllyal

A szűk fazonhoz rendelt zárt nyakkivágás nem minden esetben kedvező számodra, ezért jobban kell ügyelned a részletekre. A csapott ujjmegoldások megtörik a vállak szélességét, a kontrasztos gallér pedig felülre, a nyakra vonzza a tekintetet. A magasan záródó dekoltázs mindig tömörít, így a kis ciciknek különösen előnyös, a zömök felsőtestnek viszont már nem annyira. Ha a csípődet vízszintes vonalakkal tuningolod, a kerülete egyensúlyba kerül a vállszélességeddel. Egyetlen minta is hatásos fegyver lehet az optikai csalásban, amennyiben a dekoltázsodra vonja a figyelmet.

Ezt is szeretjük
Fotó: