Szexi frizurák hosszú hajból
Nézd meg a legszexibb, legnőiesebb, hosszú hajból vágott frizurákat.

Dia

 	Csillogó és egészséges  	A frizura akkor szép, ha a hajad egészséges, és látszik rajta, hogy törődsz vele. Az oldalt elválasztott, hosszú frufrus megoldás egyszerű, nem kell vele sokat foglalkozni reggelente.

Csillogó és egészséges

A frizura akkor szép, ha a hajad egészséges, és látszik rajta, hogy törődsz vele. Az oldalt elválasztott, hosszú frufrus megoldás egyszerű, nem kell vele sokat foglalkozni reggelente.

Dia

 	Hangsúlyos frufru  	Lady GaGa emblematikus frufruja, kicsit szelídebb változatban. A tépett vágás miatt akkor is jól kialakítható, ha nem rendelkezel túlzottan sok hajjal.

Hangsúlyos frufru

Lady GaGa emblematikus frufruja, kicsit szelídebb változatban. A tépett vágás miatt akkor is jól kialakítható, ha nem rendelkezel túlzottan sok hajjal.

Dia

 	Romantikusan  	A göndör fürtök mindig nagyon csábítóak, ha nem akarsz szénaboglyát, akkor simítsd a füled mögé, és vesd át az egyik válladon.

Romantikusan

A göndör fürtök mindig nagyon csábítóak, ha nem akarsz szénaboglyát, akkor simítsd a füled mögé, és vesd át az egyik válladon.

Dia

 	Oroszlánsörény  	Ha viszont szereted a feltűnést, akkor válassz igazi sörényt. Ez a frizura akkor alakítható ki, ha tulajdonosának megvan a szükséges hajmennyisége.

Oroszlánsörény

Ha viszont szereted a feltűnést, akkor válassz igazi sörényt. Ez a frizura akkor alakítható ki, ha tulajdonosának megvan a szükséges hajmennyisége.

Dia

 	Charlie frizura  	A popsztárok körében oly népszerű frizura ismét divatban van. Farah Fawcett viselte először ezt a hihetetlenül nőies hajat. Szerencsére nem nehéz otthon sem előállítani, akár a hajvasalót csavargatva is kialakítható.

Charlie frizura

A popsztárok körében oly népszerű frizura ismét divatban van. Farah Fawcett viselte először ezt a hihetetlenül nőies hajat. Szerencsére nem nehéz otthon sem előállítani, akár a hajvasalót csavargatva is kialakítható.

Dia

 	Egyszerű  	Ez a frizura szinte bárkinek jól áll, és szerencsére nem szükséges hozzá dús haj. A frufru lágyítja az arcvonásokat, ráadásul nagyon könnyű beszárítani.

Egyszerű

Ez a frizura szinte bárkinek jól áll, és szerencsére nem szükséges hozzá dús haj. A frufru lágyítja az arcvonásokat, ráadásul nagyon könnyű beszárítani.

Dia

 	Minél több, annál jobb  	Évekbe kerülhet, amíg ilyen hosszú lesz a haj, de megéri. A kicsit Lucy Ewingéra emlékeztető frizura nagyon nőies, a pasik nem tudnak neki ellenállni.

Minél több, annál jobb

Évekbe kerülhet, amíg ilyen hosszú lesz a haj, de megéri. A kicsit Lucy Ewingéra emlékeztető frizura nagyon nőies, a pasik nem tudnak neki ellenállni.

Dia

 	Vörösen  	A göndör vörös haj feltűnő, így akkor érdemes ezt választanod, ha nem zavarnak a kíváncsi vagy éppen irigykedő tekintetek. Jó, ha tudod, hogy a göndör haj tűnik a legdúsabbnak, és a dauer ma már nem teszi tönkre a hajat.

Vörösen

A göndör vörös haj feltűnő, így akkor érdemes ezt választanod, ha nem zavarnak a kíváncsi vagy éppen irigykedő tekintetek. Jó, ha tudod, hogy a göndör haj tűnik a legdúsabbnak, és a dauer ma már nem teszi tönkre a hajat.

Ezt is szeretjük
Szerző: Fehér Ági
Fotó: