122 centi hosszúságúra növesztette haját a fiatal nő - Gyönyörű, fényes tincseiért a férfiak is rajonganak

A harmincéves Xenia 2006 óta növeszti haját, ragyogó tincsei pedig ma már a térdeit súrolják.

hosszu haj cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Xenia Lanenco nemcsak az utcán, hanem az interneten is felkelti az emberek figyelmét: olyan csodás hajzuhataggal rendelkezik, mint a mesebeli Aranyhaj.

A gyönyörű, harmincéves fiatal nő ragyogó, közel 122 centis tincseit sok hölgy irigyli, de rengeteg férfit is elvarázsol velük.

122 centisre növesztette a haját a fiatal nő

Korábban nem vágyott kifejezetten térdig érő tincsekre, de ahogy nőttek a szálak, egyre jobban élvezte a mesés hajzuhatagot. 2006 óta mindig csak a végekből vágat egy kicsit, hogy megőrizze szépségüket. Odafigyel arra, hogy haja ne csak hosszú, hanem fényes és egészséges is legyen, ezért nagy gondot fordít az ápolására.

A moldovai Xenia szinte sosem használ hajszárítót, hanem inkább hagyja, hogy maguktól száradjanak meg a tincsei, és rendszeresen alkalmaz maszkokat, pakolásokat is, melyek nemcsak a szálakat, hanem a hajhagymákat is erősítik. Bevallotta, a hétköznapok során előfordul, hogy nehézségeket, kellemetlenségeket okoz bokáig érő haja: van, hogy odacsukja a kocsiajtóhoz, vagy épp a cipzárba akad bele. Ennek ellenére egyáltalán nem bánja, hogy ilyen hosszúra növesztette fürtjeit, és bár sokan panaszkodnak a hajzuhatag súlya miatti fejfájásra, nála ez is csak ritkán fordul elő. Főleg akkor tapasztal ilyet, ha sokáig visel kontyot vagy copfot.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Imádják a férfiak térdig érő tincseit

Úgy érzi, hosszú tincsei különösen nőiessé teszik a megjelenését, és nemcsak az utcán fordulnak meg utána az emberek miattuk, de az interneten is hatalmas sikert arat velük. Instagramját több mint 43 ezren követik, és elárulta, rengeteg férfi csodálója van. Sokan közülük rendszeresen dicsérő kommentekkel árasztják el képeit, míg mások üzenetben bókolnak, udvarolnak. Megesik azonban, hogy egészen bizarr leveleket kap a pasiktól: volt olyan, aki azt mondta, legszívesebben megenné gyönyörű haját.

Xenia örül a kedves szavaknak, a furcsa megjegyzésekkel pedig igyekszik nem foglalkozni. Továbbra sem tervezi, hogy megszabadul csodás hajzuhatagától, így lehet, hogy hamarosan már nemcsak a térdéig, hanem a bokájáig érnek majd a varázslatosan fényes szálak.

A házi hajnövesztő pakolás receptje

A megfelelő vitamin- és tápanyagbevitel mellett külsőleg is rásegíthetsz arra, hogy megállítsd a hajhullást, és beindítsd a növekedést. Egészen egyszerű és olcsó házi megoldások is hatásosnak bizonyulhatnak. A keverék nemcsak a hajvesztést állítja meg, és a fejbőr vérkeringését serkenti, de még a korpától és a viszketéstől is megszabadít.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük