Hihetetlenül nőies ékszerek 10 ezer forint alatt ballagásra
Hollóházi porcelánból készült mind
Nézd meg a mesés, hófehér porcelán ékszereket most!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van a családodban ballagó nagylány? Ha igen, akkor mindenképp nézegesd meg az alábbi ékszereket, mert pontosan olyan szemmel válogattuk össze a legszebb darabokat, hogy egy 18-19 éves lány biztosan örülni tudjon nekik.

Hófehér ékszerek hosszú évtizedekre

Balra, lent egy rendkívül különleges Renda porcelán fülbevalót láthatsz, mely egyszerre sikkes és elegáns, merész és visszafogott. A feltűnő formájú porceláncsoda hófehér alapját aranyszín pöttyök díszítik, melyek minimalista eleganciát csempésznek az ékszer megjelenésébe. Alapanyaga igazi, hamisítatlan hollóházi porcelán, ára pedig a FeminaShopban 8490 forint.

Jobbra, fent a körmedál nyakláncot finom halvány és sötétkék tollak sokasága borítja be díszesen, mintha csak egy indián ékszer lenne. A hófehér porcelán és a finom, kék színek találkozása egy igazán ízléses, különleges ékszerben bontakozik ki. A medál egy hasított bőr szálon lóg. A nyakláncot 4190 forintért tudod megvenni.

Geometrikus és színekben pompázó ékszerek

Balra, lent áttört mintájú porcelán ékszerszett szerepel, mely visszafogott, geometrikus formájával és elegáns kontraszthatásra épülő színeivel munkahelyre is felvehető lesz a ballagó leányzó későbbi életében. A szettet most -20%-os akciós áron, 8480 forint helyett 6790 forintért tudod megvenni.

Jobbra, fenn a Titkok kertje névre keresztelt hollóházi porcelán ékszer látható. Csipkefinomságú, fekete grafikával díszített nyaklánc, melynek részletgazdag, aprólékos mintáját kézzel festették. A hétszirmú virág vonalai könnyedséget, kecsességet sugallnak. Ugyanezek a finom vonalak köszönnek vissza a cápazsinór vékony szálain, melyen a medál függ. Az ékszert 3490 forintért tudod megrendelni.

A balra, lent látható Alföld virágai nevű tradicionális stílusú ékszerszett tervezői kortárs, fiatal iparművészek, ami kellőképpen friss és divatos megjelenést biztosít a daraboknak és a viselőnek egyaránt. A sötétkék alapot letisztult ornamentika díszíti, amit halványkéken festettek meg. Most rendeld meg, hiszen -20%-os akciós áron 10 980 forint helyett most csupán 8790 forintba kerül.

Jobbra, lent a vidám motívumokkal díszített, pillangós medál feltűnő, mégis harmonikus színekből megalkotott darab. A barna, királykék, narancssárga, zöld és sárga árnyalatok színkavalkádja teszi még mozgalmasabbá az organzaszálon függő medált. Az ékszer 7500 forintba kerül.

Balra, lent valódi aranyfestéssel díszített, hollóházi porcelánból készült, beszúrós fülbevalót láthatsz, melynek kézzel készült festése a reneszánsz élettel teli, vidám motívumait idézi. Noha a hófehér alapot gazdagon díszítő arany és piros minták szakítottak a klasszikus értelemben vett elegáns színekkel, megőrizte lenyűgöző megjelenését. Bármelyik fiatal lány megjelenését azonnal élettel tölti meg. Ára 2900 forint.

Jobbra, lent fűzöld alapon népies motívumokkal díszített hollóházi porcelán fülbevalót láthatsz, melynek egyszerű, mégis díszes motívumait kézzel festették. Az arannyal és sötétzölddel festett, ornamentikus rajzolatok mesebeli erdőkbe és kalandokba kalauzolják az ékszer viselőjét. Rendeld meg nálunk 6490 forintért.

A balra, lent látható nagy fülbevaló légies, fehér körvonalai virágokat formáznak, amit kézzel húzott arany kontúrvonalak tettek hangsúlyosabbá. Igazán könnyed megjelenésű ékszer, mely hollóházi porcelánból készült, így a szépsége mellett a minősége is garantált. Ára 7490 forint.

Jobbra, lent aranyfestéssel díszített, beszúrós fülbevalót láthatsz, melynek kézzel készült festése egy stilizált virágot ábrázol. A hófehér és aranyszín klasszikus és elegáns párosítás, amit hangsúlyoz a virág egyszerű, de szép rajzolata is. Ára 2900 forint.

Ha nem sikerült választani, és tovább nézelődnél a FeminaShop meseszép porcelánkollekciójában, akkor kattints ide, és lapozd végig az ékszerek hosszú sorát. Biztosan megtalálod azt, amit keresel!

Ezt is szeretjük