A leghatásosabb regeneráló pakolások körképe
Ismerd meg a leghatékonyabb, percek alatt ható hajpakolásokat, és legyen ismét dús és egészséges loboncod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Télen a haj a bőrhöz hasonlóan megviselt, tompa fényű, kiszárad, töredezik, és könnyen zsírosodik. Ilyenkor különösen oda kell figyelni az ápolására, de egyáltalán nem mindegy, hogy ezt mivel és hogyan teszed.

Ha ugyanis olyan terméket használsz, amely filmréteget képez a hajadon, akkor lelapul, ha pedig túl gyakori balzsamozással szeretnéd leküzdeni a problémát, akkor a hajad olyannyira bezsírosodhat, hogy már a napi hajmosás sem tűnhet elegendőnek.

Ezért ilyenkor jobb, ha olyan ápolót választasz, mely hatásában erősebb, de ritkán kell használni. A különböző hajpakolások tökéletes megoldást jelenthetnek, hiszen elég őket hetente egyszer használni, hogy rendben tartsák a hajad.

Arra azonban mindig figyelj, hogy semmilyen pakolás, balzsam, olaj ne érintkezzen a fejbőröddel. Ugyanis nem a haj zsírosodik, hanem a bőr, amit csak fokozhat, ha rákerül egy nem egykönnyen lemosható kozmetikum.

Hajmosás előtt

 Ha nem hajmosás után, hanem előtte teszel fel pakolást, akkor nem fenyeget az a veszély, hogy a hajad összeesik, és a fejedre lapul. A Lush csodásan nyugtató, jázminillatú, Jasmine&Henna Fluff-Ezae nevezetű hajhidratálóját is hajmosás előtt kell felvinni.

Rengeteg puhító olajat tartalmaz: mandulaolaj, jojobaolaj, a brazil dió olaja, kenderolaj, búzacsíraolaj – ezek mindegyike segít a szállongó hajszálak lecsillapításában, fényessé varázslásában és a hajvégek kezelhetővé tételében. A henna se ijesszen meg, épp annyi van benne, hogy a hajat fényessé tegye, így szőkék is használhatják. A csodálatos jázminillat pedig még napokig elkísér. Nemcsak csodálatosan csillogóvá teszi a hajad, de megakadályozza, hogy a fürtök ide-oda szálljanak.

Ha nincs egy perced sem

A Gliss Kur Azonnali Hajregeneráló Pakolások ápoló formulában ötvözik a balzsam és a mélyregeneráló pakolás hatását: a balzsamhatás azonnali, könnyű kifésülhetőséget nyújt, a pakolás hatása pedig mélyen ápolja a hajat, és kisimítja a hajszálak felszínét. Egyre kevesebb időd jut magadra? Nos, ezt nem kell, hogy a hajad bánja. A könnyű, krémes pakolást nedves vagy törölközőszáraz hajra kell felvinni, a bemasszírozás után pedig nem kell a hatóidőre várni, mert a klasszikus kiöblítendő pakolásokkal szemben azonnal leöblíthető. A télen kiszáradt, a hajformázástól és hajszárítástól gyötört hajra a Mélyregeneráló 19 változatot ajánljuk, mely 19 aktív hatóanyagával regenerálja a hajat, és egészségesen fénylővé teszi.

Ez kezelhetetlen

Ha a hajad olyan, mint egy rossz gyerek, folyton-folyvást rakoncátlankodik, és nem viselkedik úgy, ahogy te szeretnéd, akkor rendszabályozd meg a Garnier Fructis Táplál és kisimít pakolásával. A mélyen tápláló és kisimító összetétel hihetetlenül simává és ragyogóvá teszi a hajat, elnehezítés nélkül, így nem esik majd össze a frizurád. A pakolás különleges összetevői a fokozottan aktív gyümölcskoncentrátum és a sárgabarackmagból kivont értékes anyagok. A termék mellé használhatod a Táplál és Kisimít sampont is. A pakolás nem elhanyagolható értéke a jellemző, gyümölcsös Fructis-illat.

Egyszeri alkalom

Ha a hajaddal alapvetően nincs probléma, és csak néha van szüksége ápolásra, akkor válassz egy egyszeri használatra elegendő hajmaszkot. Érdemes kipróbálnod az Oriflame Revitalizáló hajmaszkját - búzaproteint és ginsenget is tartalmaz -, mely kifejezetten a száraz, élettelen haj újraélesztését hivatott megoldani. Erősíti, felfrissíti, és ragyogóvá teszi a matt, igénybe vett hajat. A megmosott, törülközőszáraz hajra kell felvinni. A pakolásnak elég öt perc, hogy kifejtse áldásos hatásait.

Egy kis egzotikus

Trópusi tájakra repíthet a hideg télből az Avon Naturals Banán és kókusztej hidratáló kifésülő balzsama. A melengető illat jobb kedvre deríthet egy szürke reggelen. A balzsamot, melyet nem kell kiöblíteni a hajból, elsősorban a rakoncátlan, göndör fürtök kezelhetővé tételéhez ajánljuk. A göndör haj amúgy is sokkal szárazabb, mint a többi típus, így nagyon jót tehet neki, ha a pakolás védőpajzsként a hajon marad. Más hajra azonban nem ajánljuk.

Ezt is szeretjük