Szinte csodaszerek: a legerősebb otthoni hajnövesztő pakolásokat mutatjuk
Táplálják és erősítik a hajat, segítik a hajnövekedést.

Dia

	Próbáld ki a majonézes-tojásos pakolást. A tojás az egyik legjobb hajnövesztő. Táplálja és hidratálja a hajat, és minden hajtípusra ajánlják. A majonéz összetevői - tojás, ecet, olaj - és a benne található L-cisztein aminosav is táplálja a fejbőrt, ami szintén a hajnövekedésben segít.	Szükséged lesz két tojásra és öt evőkanál majonézre. Keverd össze a hozzávalókat egy tálban addig, amíg nem kapsz egy egységes állagot. Vidd fel a hajpakolást a tövekre, majd a hajvégekre, és hagyd hatni 20 percig. Öblítsd le, és mosd meg a hajad samponnal. Heti egyszer-kétszer érdemes alkalmazni.

Próbáld ki a majonézes-tojásos pakolást. A tojás az egyik legjobb hajnövesztő. Táplálja és hidratálja a hajat, és minden hajtípusra ajánlják. A majonéz összetevői - tojás, ecet, olaj - és a benne található L-cisztein aminosav is táplálja a fejbőrt, ami szintén a hajnövekedésben segít.

Szükséged lesz két tojásra és öt evőkanál majonézre. Keverd össze a hozzávalókat egy tálban addig, amíg nem kapsz egy egységes állagot. Vidd fel a hajpakolást a tövekre, majd a hajvégekre, és hagyd hatni 20 percig. Öblítsd le, és mosd meg a hajad samponnal. Heti egyszer-kétszer érdemes alkalmazni.

Dia

	A ricinusolaj szintén a hajnövesztés egyik legjobb eszköze. Nem is lesz másra szükséged, csak öt evőkanál ricinusolajra, ugyanennyi olívaolajra és egy tojássárgájára. Picit langyosítsd fel a ricinusolajat, majd keverd hozzá a többi alapanyagot.	Végül csepegtess egy kis citromlevet bele, és vidd fel a hajtövekre a keveréket, mintha hajat mosnál vele. Csavard be a hajad törölközőbe, és hagyd hatni a pakolást akár egy-két órán keresztül. Végül mosd le, és rendesen, samponnal mosd meg a hajad. Hetente érdemes alkalmazni.

A ricinusolaj szintén a hajnövesztés egyik legjobb eszköze. Nem is lesz másra szükséged, csak öt evőkanál ricinusolajra, ugyanennyi olívaolajra és egy tojássárgájára. Picit langyosítsd fel a ricinusolajat, majd keverd hozzá a többi alapanyagot.

Végül csepegtess egy kis citromlevet bele, és vidd fel a hajtövekre a keveréket, mintha hajat mosnál vele. Csavard be a hajad törölközőbe, és hagyd hatni a pakolást akár egy-két órán keresztül. Végül mosd le, és rendesen, samponnal mosd meg a hajad. Hetente érdemes alkalmazni.

Dia

	A majonézt kókuszolajjal is variálhatod. Szükséged lesz négy evőkanál majonézre, két evőkanál kókuszolajra és egy evőkanál olívaolajra. Keverd össze a hozzávalókat, hogy egy egységes textúrájú anyagot kapj, majd tedd fel a pakolást.	Egészen a hajtöveknél kezdd, majd a hajad többi részét is kend be vele. Megnövelheted a hatást, ha meleg törölközőbe csavarod a hajad, és úgy hagyod rajta a pakolást 30 percig. Végül öblítsd le, és mosd meg jó alaposan. Heti egyszer érdemes alkalmazni.

A majonézt kókuszolajjal is variálhatod. Szükséged lesz négy evőkanál majonézre, két evőkanál kókuszolajra és egy evőkanál olívaolajra. Keverd össze a hozzávalókat, hogy egy egységes textúrájú anyagot kapj, majd tedd fel a pakolást.

Egészen a hajtöveknél kezdd, majd a hajad többi részét is kend be vele. Megnövelheted a hatást, ha meleg törölközőbe csavarod a hajad, és úgy hagyod rajta a pakolást 30 percig. Végül öblítsd le, és mosd meg jó alaposan. Heti egyszer érdemes alkalmazni.

Dia


            	Már nagymamáink is használták a hagymalevet hajnövesztésre, ez az egyik legrégibb házi praktika. A hajnövekedést ugyanis nagymértékben elősegíti a kén, ami a bőröd kollagéntermelését állítja vissza. A vöröshagymát vágd fel, és nyomd ki a levét, amit utána a hajtövekre, a fejbőrre masszírozz be. 20 percig hagyd hatni, majd öblítsd le, és végül mosd meg samponnal a hajad.

Már nagymamáink is használták a hagymalevet hajnövesztésre, ez az egyik legrégibb házi praktika. A hajnövekedést ugyanis nagymértékben elősegíti a kén, ami a bőröd kollagéntermelését állítja vissza. A vöröshagymát vágd fel, és nyomd ki a levét, amit utána a hajtövekre, a fejbőrre masszírozz be. 20 percig hagyd hatni, majd öblítsd le, és végül mosd meg samponnal a hajad.

Ezt is szeretjük
Szerző: Dóczy Júlia
Fotó: